dinsdag 23 mei 2017

Verrijdbare plantenbak met klimop

Op zoek naar een plantenbak Vergelijk het ruime assortiment plantenbakken profiteer van de laagste prijs Bestel direct online! Mooi voor in de tuin, op het balkon of als afscheiding te gebruiken. Leverbaar in verschillende lengten met klimopgaas.

Koop nu de Kant en klaar haag klimop (Hedera helix 'Woerner') vanaf € 9per stuk. Het is wel belangrijk dat de hedera in een plantenbak regelmatig wordt . Hallo iedereen, We zijn bezig met een afsluiting te plaatsen. Graag hadden we wat klimop laten groeien om de boel wat op te fleuren.

Klimop plantenbak afm 1b xh leuk voor bv een afscheiding. In de Maakplaats gaan Tom en Evelyn aan de bak… aan de verrijdbare plantenbak welteverstaan! Zo'n plantenbak is ideaal als afscheiding of om een lekker . Houten bloembak met trelly van 1cm hoog.


Ideaal om je tuin op te leuken met bijvoorbeeld een klimop. De bloembak heeft een afmeting van x x. Plantenbak van pallethout op wielen, handig voor zowel op terras, in de tuin of. Tom en Evelyn aan de bak… aan de verrijdbare plantenbak welteverstaan.


U zocht op: kunststof bloembak met rek voor klimop.

Plantenbak groot met klimrek, met lichte schade. Plantenbak voor klimop is een onderwerp van het algemeen bloemen en planten forum op groeninfo. Gestokte klimop (hedera hibernica) perfect voor snel een dichte haag.


Lange grote verrijdbare plantenbak van pallethout 150x45x50. Ook bieden wij aan om de plantenbak verrijdbaar te maken door het plaatsen van wielen (indien mogelijk). Hierdoor is een plantenbak makkelijk te verplaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts