woensdag 31 mei 2017

Domo combimagnetron do2723cg

Met de combimagnetron bereid je gerechten namelijk met een magnetron-, grill- of ovenfunctie. De Domo DO2723CG Combi-magnetron heeft een inhoud van liter. Deze combimagnetron heeft Verschillende .

Soort: Vrijstaand; Inhoud: l; Buitenmaten (h x b x d):. Specificaties, 8watt vrijstaande combimagnetron. Bekijk hier de Domo DO2723CG handleiding.


Ik krijg de magnetron niet warm van de combimagnetron DO2723CG.

Aanbiedingen, reviews prijsvergelijking voor magnetron Domo DO 27CG. Dit apparaat heeft een garantietermijn van jaar vanaf de datum van aankoop. Bestel de Domo DO2723CG Vrijstaand combi-magnetron veilig én voor de laagste prijs van € 1via. Gevraagd: verwarmingselement combimagnetron.


Kiest u voor een combimagnetron, dan levert het merk u daarnaast vele prachtige trendy RVS-modellen, zoals de DO2723CG en de DO2823CG. Test heeft review verzameld en geanalyseerd voor Domo DO 27CG. De gemiddelde beoordeling voor dit product is 5. Met de DO2723CG combimicrogolfoven van Domo haal je een toestel in huis waarmee je uiteenlopende gerechten kan bereiden.


De Domo DO2723CG met 8watt, liter inhoud en Vrijstaand koop je online het goedkoopst via CheckBuy. Vergelijk de prijs van deze magnetron bij alle bekende webshops en bekijk de specificaties en reviews op Knibble.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts