maandag 22 mei 2017

Hoe maak je een bom van kunstmest

Anders Breivik gebruikte kunstmest als basis voor de bom die hij gebruikte tijdens zijn aanslag op een overheidsgebouw in Oslo in 2011. Maak vervolgens een niet al te groot gat in de tennisbal en stop er. Vul het overgebleven gedeelte vol met wat nog kunstmest zodat tie vol komt te zitten.

Knalvuurwerk (Hoe harder hoe beter) Sigaret Rook de . Ook terrorisme kan een motief zijn om een bom te maken, hoewel terroristen vaak. Sommige kunstmest bestaat voor een deel uit ammoniumnitraat, maar dit . Bij menig recept voor bommen op internet – en er staan er een heleboel – is kunstmest.

Dat kunstmest explosief is, dat bleek vannacht in Texas, waar een ontplofte. Waarom slaap zo belangrijk is (en hoe het beter kan). Of een kali rookbom (kali salpeter kunstmest).


Hoe maak ik me onherkenbaar met een t-shirt, daarna hoe maak ik een bom :D. Al zes jaar houdt een huis-tuin-en-keukenbom Amerika in de ban. Op april 19pleegde Timothy McVeigh een aanslag op een . De bom die vrijdag in Oslo zeven levens eiste, was gemaakt op basis van kunstmest.


Bepaalde soorten kunstmest bevatten ammoniumnitraat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts