dinsdag 16 mei 2017

Stroken tegels badkamer

Strips van natuursteen, te gebruiken als wandtegels, vloertegels. Ook marmer tegels en stroken voor badkamer zijn bij ons volop op voorraad en leverbaar . Een prachtige betonlook creëeren in uw badkamer, toilet of andere ruimtes?

Tegelstroken, ideaal om uw wand of vloer te doorbreken. Bekijk ons volledige assortiment online of kom naar onze showrooms! Van vloertegels tot wandtegels en badkamertegels, bij Praxis vind je de juiste tegels voor de klus.


Bekijk ons grote assortiment tegels en accessoires.

Tegelstroken badkamer Ardosia Grigio badkamer. Strook tegels set van x 6 x en x cm. De Ardosia serie is niet te onderscheiden van leisteen. Het maken van mozaïek tegels, strips en stroken is de laatste jaren flink. Bij Tegelmegashop koopt u de mooiste tegelstroken, ook wel wandstroken.


Het gebruik van stroken bij de badkamer wandtegels zien we steeds meer. Vele soorten wandtegels in diverse kleuren en afmetingen! Geef uw badkamer, keuken of toilet een unieke uitstraling! Accenten in de badkamer of het toilet kunnen gelegd worden door deze stroken op bijvoorbeeld het inbouwreservoir van het toilet te plaatsen, of om het bad te .

Met stroken tegels kunt een speels effect creëren voor u badkamer of toilet. Stroken tegels zijn er standaard in meerdere maten en kleuren leverbaar. Natuursteen tegels Mustang black leisteen muurstroken (Doosinhoud m²).


Levertijd: Voor 15:bestel binnen (werk)dagen geleverd. Het aparte formaat van tegelstroken geeft een bijzonder effect in een badkamer. Nogal wat badkamer zijn niet bijzonder groot en . Wandtegels Hanceley, H-11Mat, Maat 14.


Tegelstroken zijn er in verschillende soorten en maten. Met een tegelstrook creëert u een speels effect in uw badkamer. Stroken mozaïek het wordt tegenwoordig veel toegepast in de praktijk.


Alle; Badkamer + Toilet; Keuken; Stroken; Vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts