vrijdag 19 mei 2017

Scheltema amsterdam boekhandel

Gratis bezorging van nieuwe Nederlandstalige boeken. Vandaag is de officiële opening van boekhandel Scheltema, dat verhuisd is naar het Rokin.

Er is nieuw elan, zegt inkoper literatuur Dirk Jan . Scheltema (geregistreerd als Scheltema B.V.) is een van de grootste boekhandels in Nederland en is gevestigd aan het Rokin in Amsterdam. Boekhandel Scheltema heeft donderdag de nieuwe winkel geopend op het Amsterdamse Rokin. Boekhandel Scheltema wil verhuizen naar het Rokin. De zaak, drie maanden geleden gered door Novamedia, moet per maart 20uit het . Boekhandel Scheltema is de grootste boekhandel in Amsterdam. Alles wat je moet weten over Boekhandel Scheltema aan de Rokin in Amsterdam vind je op Wugly.


In januari 19verhuist Scheltema naar het kolossale winkelpand. Selexyz Scheltema is nu de grootste boekhandel van Amsterdam, met nog zeven filialen bij .

De hoofdvestiging van Scheltema aan het Rokin is een vorstelijke megaboekhandel. Vijf overzichtelijk ingerichte etages met meer dan 120boektitels . De aloude boekhandel Scheltema op het Koningsplein is gered! Scheltema is nu hoogstwaarschijnlijk de oudste boekhandel van Amsterdam.


Het kan weinig (Amsterdamse) boekenfans ontgaan zijn: gisteren opende Boekhandel Scheltema de deuren van de nieuwe vestiging aan het . Boekhandel Scheltema is de grootste boekhandel van Amsterdam en omstreken. Boekhandel Scheltema uit Amsterdam is in mei de Boekhandel van de Maand op Hebban. De Boekhandel van de Maand is Hebbans initiatief . Op vrijdag november organiseert boekhandel Scheltema de Harry Potter.


Electrische Museumtramlijn Amsterdam (EMA), Amsterdam. Scheltema de grootste boekenwinkel in amsterdam. Scheltema verhuist na dertig jaar aan het Koningsplein terug naar de plek waar de Amsterdamse boekhandel.


Bekijk de gegevens en reviews van boekwinkel Boekhandel Scheltema.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts