vrijdag 12 mei 2017

Mengkom rvs

RVS; diameter: cm; artikelnummer: 80840332 . RVS kom, te gebruiken als beslagkom, Au Bain Marie inzet, en mis-en-place schaal. Beslagkom RVS - met Silicone Bodem - Liter - 308mm.

Zassenhaus Ecoline mengkom met tuit liter groen. GSW thermoskom dubbelwandig met deksel ø cm rvs. Oldenhof mengkom rond liter rvs glans. Blokker heeft een ruime keuze in maatbekers.

Snel bezorgd of op te halen in meer dan 6Blokker-winkels. Stijlvolle mengkom voor het mengen van verschillende ingrediënten. Kies hier uit een rvs beslagkom of duurzaam plastic mengkom. Ook een beslagkom met deksel kom je tegen in de aanbieding op thuisvergelijken. RVS mengkom past op alle Chef keukenmachines en heeft handvatten.


Schrijf de eerste review van dit product. Bestel de Kenwood RVS Mengkom Chef 36385Abij Keukenmachineshop. Een zwarte kunststof mengkom met een diameter van cm, een handvat en sch.

RVS Mengkom speciaal geschikt voor de MUMkeukenmachines. De mengkom is ideaal voor het bereiden van heerlijk taartbeslag of het opkloppen van eiwit . Bij Meindersma Haaksbergen BV kiest u uit vele. Mengkom of beslagkom, gemaakt van een extra . SMEG rvs mengkom voor de SMEG SMFkeukenmachine-standmixer in de jaren-retro stijl. Voor de SMEG keukenmachine is er een scala aan accessoires .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts