donderdag 8 februari 2018

Bacardi cola glas

Bacardi Coke (Coca Cola) Longdrink Glas. Bacardi Coke (Coca Cola) Longdrink Glas Drink jouw BaCo uit een exclusief Bacardi Coke Glas! Een uniek aanbod van mooiste rum glazen die in Nederland te krijgen zijn, hoge, korte.

De mix van Bacardí Rum met Cola is ontstaan in 19op Neptuno Street in Havana. Voeg 35ml Bacardí Superior toe en vul je glas met koude cola. Dit originele Bacardi glas met een inhoud van 35CL leent zich bij uitstek voor het bereiden van de perfecte mix.


Het glas is robuust en heeft een groene zweem.

Glazen karaf Bacardi Coca-Cola, hoogte cm. Dat neemt niet weg dat iedereen die zelf mixt, de verhouding Bacardi en Cola zelf kan bepalen. Sommigen vinden het lekker om hun glas half met Bacardi en . De Bacardi-Coke, ofwel Cuba Libre is de meestgedronken longdrink ter wereld. Vul een longdrinkglas met wat ijsklontjes, . Vul een longdrinkglas met ijsblokjes en schenk hier cl Bacardi bij.


Bekende merken als Coca-Cola, Lipton, 7-up, Fanta, Hero, Royal Club,. Breezer, Bacardi cola, Bacardi razz, whisky cola, Smirnoff ice, Smirnoff cola, Jack . Maar weet iemand hoeveel procent alcohol er in Bacardi Fanta of Bacardi Cola zit?

En na hoeveel glazen je gemiddeld aangeschoten wordt? Een echte Bacardi Cola maak je in een longdrinkglas. Vul het glas met ijsklontjes, schenk er 35ml Bacardi Superior bij, en top het glas af met cola. Schenk daar deel Bacardi Superior Rum en delen Coca-Cola bij. Knijp een limoenpartje uit boven het glas en voeg dat toe.


Als je glas goed gevuld is met ijs, knijp je boven het glas het sap uit de limoen. Vul nu het glas met part Bacardi Carta Oro en parts cola en . Doe de Bacardi en de cola in een met blokjes ijs gevuld glas. Een heerlijke variant op de Bacardí en Cola is de Oakheart en cola. Vul je glas helemaal met ijs; Voeg ml Bacardí Oakheart toe; Vul het . Cuba Libre (Cuba vrij) is een wereld bekende cocktail met rum, cola en frisse limoen.


Knijp limoen partjes uit in een long drink glas en gooi de uitgeknepen limoen erbij. De Baco is een afkorting van bacardi cola. De Bacardi cola cocktail is een zoete cocktail op basis van rum.


Deze heldere bruine cocktail dient geserveerd te worden in een longdrinkglas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts