maandag 19 februari 2018

Bora afzuigsysteem dealers

BORA Professional: Functionaliteit ontmoet design. Het gepatenteerde BORA-systeem bestaat uit een kookveldafzuiging en kookvelden en verzekert een . Nu vraagt u zich direct af, wie zijn dan die officiële dealers?

Van een sterk duo - bestaande uit een krachtig kookveld en een efficiënte kookveldafzuiging - hebben we met BORA Basic een aantrekkelijke unit met een . Een Bora afzuigsysteem, de revolutie op het gebied van afzuigen; Het idee om luchten af te zuigen daar waar ze ontstaan zorgt voor de omwenteling in de. Met het BORA afzuigsysteem heeft u geen afzuigkap meer nodig. Effectief afzuigen met de Bora Classic afzuigsysteem.

Dit systeem is een revolutie in de keuken. Het Bora afzuigsysteem is gewaardeerd met een reddot design . Kookvelden en kookveldafzuigingen van BORA zijn perfect op. Met een effectief afzuigsysteem kan gekookt worden als in de frisse lucht - er . Wij zijn erg enthousiast over onze ervaringen met de Bora plaat en. Het innovatieve BORA afzuigsysteem wordt geïntegreerd in het werkblad.


Kom langs bij Weeteling Keukens voor een demonstratie en ervaar zelf de voordelen! Baanbrekende nieuwe manier van kookplaat afzuiging. Perfect passend in elk Poggenpohl concept.

Nu hebben we op een offerte een BORA kookplaat staan die een dampkap met koolstoffilter heeft middenin de kookplaat ! Nu zijn wij enthousiast over het Bora systeem maar we kennen niemand die. Wij verkopen complete keukens met Bora kookplaatafzuiging tegen meest scherpe . Volgens een keuken dealer zijn me minder effectief. Het kookveld-afzuigsysteem van Bora werkt wel goe en ziet er strak uit!


Sinds kort vind je de exclusieve afzuigsystemen van Bora in de showroom. Daarmee is de keukenspeciaalzaak de eerste dealer in de . Het exclusieve merk Bora is nu verkrijgbaar bij ons. Uw Bora systeem kan tevens door onze erkende . Bora is een revolutionair ontwerp van induktiekookplaat en afzuigunit in één!


Kookveldafzuigsystemen zijn de nieuwe trend in de keuken. Deze nieuwe vorm van afzuiging is geïntegreerd . De BORA afzuigsystemen zijn nu ook te zien in de showroom van Eigenhuis Keukens in Capelle aan den IJssel, Hoevelaken en Houten! Tinnemans Keuken, Bora, Concept Store, Nederland. BORA, een in Duitsland ontwikkeld afzuigsysteem voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts