maandag 26 februari 2018

Thermosbeker melk

De thermosbekers zijn fijn om in de zomer het drinken zoals melk of drinkyoghurt van je kind lekker koel te houden of om warme soep of thee in . Heb je schoolgaande kinderen en ben je op zoek naar een praktische thermosbeker met koelende broodtrommel? Daar is de mooie rvs thermosbeker Wide Insulated van Klean Kanteen ideaal voor.

In de zomer is deze beker erg fijn om melk of ander drinken . Iemand een idee om de melk koud te houden? Bij ons op school gaat de melk de koelkast in. Voor het eerst naar school, wat geef ik mee?

Wat voor drinken mee naar school (kind van 4)mei 2014beker of pakjes mee naar school? Recensie: Thermosflessen voor op school - Coole Suggesties voor. Het grote voordeel van de thermosbeker is natuurlijk dat het drankje van je. De RVS beker (waar dagelijks melk in gaat!) wassen wij met de . De dranken blijven uur koel in de thermosbeker, schrijf je.


Geschreven bij Contigo Westloop Thermosbeker Autoseal - 0. Wordt gebruikt om melk mee te nemen naar school. De beker bevalt haar goe de melk blijft lekker. Echt een super goede aankoop, deze thermosbeker.

Ook een thermosbeker thee (zonder suiker) is lekker. Deze speciale Jura thermosbeker is vervaardigd uit roestvrij staal en zorgt ervoor dat je melk lekker koel blijft, tot wel uur lang! Handig wanneer u een lange reis gaat maken en onderweg wilt genieten van een warme kop koffie of koud glas melk. Dus een thermosbeker gekocht en nu geniet ze elke middag van een. Je kunt er wat water of ijsklontje door doen of melk of yoghurt voor een . Deze drinkbeker is lekvrij afsluitbaar door middel van een schroefdeksel.


Thermosbeker (3); Mokken (67); Melk Suiker (8); Koffiekopjes (20); Theeglazen (1); Theepotten (5).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts