donderdag 15 februari 2018

Hoe werkt een elektrische percolator

LET OP: Een percolator en caffettiera (espressopotje Bialetti) zijn verschillende apparaten! Klik op de link : Hoe je de lekkerste koffie kunt zetten met een moka . Delen:Percolator voor het gasfornuisElektrische percolatorTechniek.

Om te leren hoe je je koffie moet percoleren, kun je beginnen met stap een hieronder. Wees voorzichtig, zoals altijd als je werkt met hete vloeistoffen. Wellicht verstandig om een handmatige bonenmolen te overwegen in plaats van een elektrische koffiemolen.


In een percolator druppelt de koffie een paar keer door de koffiemaling.

Een percolator kan alleen op een gasfornuis . Hoe werkt het espresso-apparaat precies en wat is het verschil tussen de modellen? Nederland ook wel onterecht bekend als percolator. Hierdoor kun je de caffettiera zowel op gas, elektrisch als ook op inductie . Elektrische percolators worden het meest gebruikt om koffie te zetten voor grote groepen. Met deze Cloer Espressomachine 59kun je snel en eenvoudig koffie zetten.


Het is voorzien van een afneembare pot met . Hoe te brouwen koffie in een elektrische Percolator Gedurende tientallen jaren. Hoe om te controleren van een elektrische Meter te zien als het goed Is werkt.

In ons strandhuisje krijg ik les van Gerard in het zetten van koffie met een percolator. De Moka Express wordt in Nederland ook wel percolator genoemd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts