dinsdag 13 februari 2018

Ten have graszaad

Voor elk gebruikersdoel levert Ten Have Seeds unieke graszaadmengsels. Van Grasgids- en Rassenlijstmengsels tot . Enorm veel keuze in graszaden voor gazon, weide, speelgazon, sportvel camping en openbaar.

Ten Have Wildbloemenmengsel 1- en meerjarig 250gram. Dit type graszaad is speciaal ontwikkeld voor de gebruiker die hoge eisen stelt aan de sierwaarde van een gazon. Ten Have Green Star SV is hét Grasgidsmengsel voor het aanleggen en herstellen van sportvelden.


Meer informatie: We hebben alle mogelijke graszaden, bodembedekkers, granen, aardappels, etc leverbaar.

Green star schaduwrijk 15kg dit type graszaad bevat grassoorten die ook bij weinig zonlicht uitstekende prestaties leveren. Het Grasgidsmengsel Ten Have Green Star R is speciaal ontwikkeld voor het inzaaien van kampeerterreinen en recreatief groen. Nu € 895; HORSESTAR Paardeweide graszaad TenHave kg.


Horse Star Paardenweide is een graszaadmengsel specifiek samengesteld voor het gebruik . Heyo ten Have (57) in Scheemda (Gr.) heeft sinds 20een eigen verpakkings- en verkoopbedrijf voor graszaad. Alle graszaadmengsels van Ten Have Seeds zijn samengesteld uit de beste rassen . Ten Have graszaa Fieldstar BG 1 mengsel o. Ik ben bezig om graszaad te kopen, ik denk dat het weidemensel smakelijk va. Ten Have Seeds is veel goedkoper 4€ 1kg maar ik ken die .

Graszaden Green Star bestaan uit verschillende graszaadmengsels. De grassen van Ten Have Seeds zijn zichtbaar op voetbalvelden, golfbanen en andere . Ten Have Seeds, al ruim jaar een solide en betrouwbaar bedrijf met. Ook voor graszaad van andere merken zoals Limagrain en Barenburg kunt u bij ons . Op de slechte plekken wil ik graszaad gaan zaaien. Pavo biedt het aan voor 11- (15kg zak), Ten Have Seeds heeft paardenmengsel voor . Naast Field Star BG Topline biedt Ten Have Seeds ook Field Star BG aan. Graszaad HorseStar Paardenweide kg - € 800.


Wij hebben ook kleinverpakkingen in ons assortiment;. Zodoende kunt u bij Ten Have Seeds altijd kiezen tussen een prijs-kwaliteit verhouding die het beste bij u past voor het hoogste rendement. Verdeel het graszaad in twee gelijke hoeveelheden en zaai één deel in de lengte en.


GRASZAAD WEIDEMENGSEL KG Naast de mengsels die gebaseerd zijn op rassen uit de Aanbevelende Rassenlijst heeft Ten Have Seeds ook nog een . Ik heb een stuk nu nog kaal land van ha dat ik straks wil laten inzaaien met een paardenmengsel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts