donderdag 22 februari 2018

High tea etten leur belhamel

Gezellig een middag komen genieten van onze High Tea, zorg dan wel dat je hebt gereserveerd. De High Tea serveren wij dagelijks van uur tot 17 . Bent u in Etten-Leur om gezellig te winkelen in ons nieuwe centrum of komt u voorbij.

Zo hebben we heerlijke sandwiches, wisselende lunchtips, gezonde salades en een dagelijkse High Tea. Of je nou zin hebt in een lekkere club-, . Word de eerste fan van Eetkavee De Belhamel! High tea gedaan, zat geen verrassend gerechtje bij.

Deze Engelse traditie is een zekerheid tot succes, als u uw gasten in de namiddag ontvangt, met dit door ons samengesteld assortiment voor €195 . We kwamen speciaal voor de Belhamel Bites maar moesten het personeel hier naar vragen omdat dit bij het uitdelen van de menu-kaart niet werd uitgelegd. Bij restaurant Eetkavee De Belhamel in Etten-Leur eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer. De Belhamel, Etten-Leur: Bekijk onpartijdige beoordelingen van De Belhamel, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr.


Deze High Tea bestaat uit diverse hartige gerechtjes waaronder huisgemaakte tomatensoep, sandwiches en broodjes, een mini quiche, . The Butler - Markt - 48CE - Etten-Leur. Zodra u bij ons naar binnen stapt snapt u dat bij ons d'n Belhamel de baas is. Etten-Leur en heeft u wat langer de tijd informeer dan eens naar onze High Tea.

Eetkavee De Belhamel restaurant: Etten-Leur. We waren met een groep en wat heel fijn was dat je nog lekker kon natafelen en kletsen zonder dat je wordt weggekeken. Restaurant d'n ouwe struys roept de sfeer op van een huiskamer waar men van een heerlijke high tea kan genieten. Een kopje koffie, heerlijke lunch, sfeervolle high tea, smaakvol diner en bruisende borrel; U bent voor iedere gelegenheid welkom bij onze horecagelegenheden in Etten-Leur. Eetkavee de Belhamel Een dikke 5sterren.


De high tea is ontzettend goed kan ik je vertellen (3-gangen) geserveerd op mooi servies. Wij zijn te vinden in de winkelstraat Hof van den Houte in Etten-Leur. Lekker lunchen, een high-thea of gewoon een bakje koffie met gebak.


Een receptie, high tea of gewoon een gezellige lunch organiseren? Hier vindt u alle high tea en afternoon tea locaties van Noord-Brabant!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts