dinsdag 27 februari 2018

Whirlpool denver 1600 geen stroom

Geen gekke dingen mee gedaan, wasmachine is . Ik heb een Whirlpool Denver 16wasmachine van jaar oud. Nu staat er geen stroom meer op de wwasmachine en hij doet dus helemaal .

De storing is als volgt; Het apparaat is volledig dood; er brandt geen enkel lampje. De storing is als volgt; Het apparaat is volledig dood; er brandt geen enkel. Mijn zoon heeft een whirlpool Indiana 14wasmachine die opeens dood lijkt.


Het apparaat is volledig dood; er brandt geen enkel lampje meer en de.

Ik heb net jaar terug een Whirlpool Denver 16wasautomaat. Voor mij geen Ignis, Bauknecht, Whirlpool of Philips meer is een pot nat met . Whirlpool Denver doet niets meer, printplaat reparatie met garantie. Controleer of uw machine echt niets meer doet, dus geen lampjes of piepjes meer, en controleer of er wel spanning op het stopcontact staat. De Whirlpool Denver 16heeft een maximale vulcapaciteit van kg. Sinds gisteren doet onze droger, een Whirlpool Denver C, helemaal niks meer.


Het lijkt alsof het apparaat helemaal geen stroom meer krijgt. Whirlpool Denver 160 naar jaar was het dan zover, eind 201 functies gezien.

Geen roest op de Lager, wel aan de buitenkant maar geen hinder, roost over de . Wil je weten wat anderen van de Whirlpool DENVER 16vinden? Nu twee jaar later is weer de printplaat kapot, onderdelen van Whirlpool hebben dus geen . Is uw product kapot en biedt de handleiding geen oplossing meer? Bestel de WHIRLPOOL Denver 16nu bij Media Markt. Trommelmateriaal: Roestvrij staal; Kinderbeveiliging: ja; Overstroombeveiliging: nee . Mijn wasmachine van het merk Whirlpool Denver 160 inhoud kg, is er na 5. Het lijkt of hij geen stroom krijgt op de één of andere manier.


U vindt de antwoorden op al uw vragen over de WHIRLPOOL DENVER 16in de. Bewaar geen brandbare vloeistoffen in de buurt van het apparaat. Wij bieden gereviseerde printplaten aan van WHIRLPOOL,.


De storing is als volgt; Het apparaat is volledig dood; er brandt geen enkel lampje meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts