woensdag 23 mei 2018

Oude serviezen verkopen

Wempe Wempe in- en verkoop van oude serviezen en dealer van Gien serviezgoed. Wij kopen graag uw oude voorraad serviesdelen op. Wilt u iets aan ons aanbieden dan ontvangen wij graag een voorraadlijst van de artikelen die u ter verkoop .

Er is ook geen interesse voor serviezen uit Duitslan Polen, Tjechie of Limoges Frankrijk,. Servieswinkel waar geen nieuwe nieuwe serviezen verkocht, maar in uitstekende staat verkerend tweedehands serviesgoed. Welkom op de website van Servies(in)compleet!


Een deel van onze voorrraad staat nog op de oude website.

Oude serviezen, Bestek, kristal, keramiek en meer. Two of a kind oude serviezen is de winkel van Marjanne en Karin 't Hart,. Welkom op de website van Two of a kind oude serviezen, een winkel voor liefhebbers van (oud) serviesgoe glaswerk, tafellinnen en tafelzilver, alles voor uw . Koop en Verkoop Antiek Compleet Servies op Marktplaats. Nieuwe Binnenweg 2A 30GL Rotterdam 0031-10-4258352 . De serviezen die je ziet zijn bijna allemaal verkocht maar op deze website zie.


Maar wat als u een diner of etentje geven en u wilt eens met iets heel anders dekken of is uw servies ontoereikend ? Wij houden ons bezig met in- en verkoop van Villeroy Boch serviezen. Op deze manier kunt u uw mooie servies compleet houden of .

Wij houden ons bezig met in- en verkoop van Wedgwood serviezen. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Two of a kind oude serviezen in Rotterdam vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Webwinkel voor servies en brocante en high-tea theepotten en ander serviesgoed.


Ik hou van allerlei mooie oude spullen uit oma's tij. Specialist in gebruikte Rosenthal serviezen. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van Rosenthal serviezen. Deze is later bij veel serviezen te komen vervallen.


In Stijl is een betrouwbare partner voor de inkoop van uw oude en antieke.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts