dinsdag 8 mei 2018

Fit for free gratis dagpas

Wil je een keer proeftrainen bij Fit For Free? Probeer alle fitness faciliteiten één dag gratis uit. Vraag snel en vrijblijvend online de gratis dagpas aan!

Als je dat wilt, kun je een gratis dagpas aanvragen. Bij sportschool Fit For Free fitness je al onbeperkt vanaf € 1p. Ledenactie: Maak iemand lid sport maand gratis!


Nog op zoek naar een geschikte sportschool om af en toe wat te trainen?

Meld je nu geheel vrijblijvend aan voor een gratis dagpas van Fit For Free. Vraag vandaag nog een gratis dagpas aan voor jezelf of voor een vriend(in). Vanaf heden kan dat, vraag gemakkelijk en snel online de gratis dagpas . Alleen vandaag nog aan te vragen: Een gratis dagpas om te sporten bij Fit For Free.


Je kunt daar de komende dagen gebruik van maken. Wat leuk dat je een keer bij ons wilt komen sporten! Via onderstaand formulier vraag je eenvoudig een gratis dagpas aan. Deze dagpas is alleen geldig voor niet-leden en kan éénmalig worden afgenomen.


Heeft u eerder gebruik gemaakt van de gratis dagpas dan betaalt u €50. Is er van jouw goede voornemens om te gaan sporten dit jaar nog niet veel in huis gekomen? Maak dan nu helemaal gratis kennis met de . Vraag nu geheel vrijblijvend een gratis dagpas aan voor een Fit For Free locatie bij jou in de buurt. De titel zegt het al: sport er iemand bij fit for free? Vul je gegevens in en vraag eenvoudig een dagpas aan.


Vraag snel en gemakkelijk online een gratis dagpas aan! SportCity is de gezelligste club om fit te worden en dat merkt u zodra u bij een van onze vestigingen . Lekker goedkoop fitnessen bij Fit For Free. Probeer Fit For Free gratis uit met een gratis dagpas.


Je kunt de sportscholen en fitnessfaciliteiten van Fit For Free gratis testen met een dagpas. Daarmee kan je in één van de fitnesslocaties van Fit For Free of SportCity een dag gratis .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts