vrijdag 18 mei 2018

Stomerij leiden

De website van de hedendaagse stomerij waar u locaties, prijzen, advies en een bestel en. Ook reinigen wij dekbedden in Leiden Leiderdorp en Wassenaar. Welkom op de site van Wasserij Stomerij Mc Wash.

Mc Wash is sinds 19gevestigd in het hartje van Leiden. Wij zijn verhuisd van de Hogewoerd naar de . Bij wasserette – wassalon Mc Wash kunt u zowel terecht met uw kleine wasjes als uw grote wassen zoals dekbedden en gordijnen. Het Stomerijtje Stomerij Medo Clean BV bestaat al ruim jaar en is gespecialiseerd in de reiniging van o. Stomerijen stomen, strijken en persen al uw delicate kleding en stoffen.


Hardnekkige vlekken of lastig te strijken voorwerpen? Voor kledingreparatie, stomerij, reiniging en kleermaker in Leiden. Laat Rijnsburgse Stomerij en Wasserij in Rijnsburg uw (bedrijfs)kleding,. Leiden, Katwijk, Valkenburg en Oegstgeest.


Wasserij en stomerij Leiden op Telefoonboek. Naast een wasserij en stomerij vind je ook reparatiedienst, tabakwinkel, ingenieur, kleding, supermarkt. De openingstijden van alle vestigingen van Wasserij En Stomerij in Leiden vindt u op Openingstijden.

Gespecialiseerd in kledingreparatie, stomerij, sleutelservice. Neem dan ook je kleding voor de stomerij mee. Voor onze stomerijservice kun je terecht in meer dan 1AH-winkels.


Stomerij van Aalst, Om je kleding te laten stomen kun je terecht bij Stomerij van Aalst in het centrum van Leiden. Eén van onze services is de Hoogvliet stomerij. Deze stomerijservice houdt in dat uw kleding in goede handen is bij specialisten. RS Bouwbdrijf Leiden is een allround bouwbedrijf in Leiden.


De ruime ervaring in alle disciplines maken RS Bouw een bouwbedrijf dat past bij elk project. Stomerij in Leiden, vind een stomerij en alles over stomen. De onderneming Bekmezci Stomerij is gevestigd op Breestraat 1te Leiden en is actief in de branche Reinigen van kleding en textiel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts