donderdag 24 mei 2018

De portugees helmond

NIEUW ONLINE:uitgebreid assortiment van ambachtelijke Portugese producten: Aardewerk, Specialiteiten, Cataplanas, Tegels, Wijn, Wol en nog veel meer! Handbeschilderd Aardewerk – Bordallo Pinheiro – Tegeltableaus – verschillende Specialiteiten . Ook zo'n zin in een lekkere Portugese wijn of port?

Of mis je de lekkere toetjes die je in Portugal proefde? Portugal Mar een eerlijk en heerlijk restaurant met authentieke Portugese gerechten. Alles wat je moet weten over De Portugees aan de Dijksestraat 1in Helmond vind je op Wugly.

Portugese winkel voor olijfolie, keramiek, tegels. De Portugese producten lopen uiteen van keramiek tot delicatessen en van wijn uit de Alentejo tot keramische. Bestellingen kunnen worden opgestuurd of afgehaald in Helmond.

Portugal Mar is een vrij klein restaurant in hartje Helmond waar je je in de woonkamer van een Portugees gezin waant. Veel informatie over De Portugees, gevestigd in Helmond en geregistreerd bij de KvK onder nummer 17165167. De Portugees in Helmon Dijksestraat 13 5701AP - Telefoonnummer, informatie en kaart van De Portugees - Rubriek Levensmiddelen.


De Portugees is een buitenlandse voedingswinkel in Helmond. De adres gegevens en het telefoonnummer van De Portugees vind je hier. Inventief evenementenorganisatie is het gezicht achter de twee grootste fairs van Nederland; Buitengewoon Buitenhof, . De openingstijden van alle vestigingen van De Portugees in Helmond vindt u op Openingstijden.


Op zoek naar de beste taalcursus, workshop of privé les Braziliaans en Portugees in Helmond? Bij bvtaalcentrum vind u de beste taalcursussen, workshops of . Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving en . Bent u op zoek naar bedrijfsinformatie en de kredietwaardigheid van DE PORTUGEES, KvK nummer 17165167? En vergeet uiteraard de Portugese likeur niet, want deze smaakt nóg lekkerder met de hapjes. Naast likeur worden er port- en muscatwijnen geschonken.


Portugal mar, Helmond: Bekijk onpartijdige beoordelingen van Portugal mar,. Al fervente Portugal ganger vind je hier de Portugese sfeer met echte .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts