donderdag 31 mei 2018

Kookkraan franke

Naast kou warm en kokend water kunt u met de 4-in-kraan nu ook gefilterd water tappen. Franke biedt u een ruim assortiment keukenkranen voor ieder model keuken. Alle Franke kranen zijn tevens voorzien van jaar volledige garantie.

De kokend water kraan is geschikt voor zowel kokend water (100°C) als warm en koud water. De koppelingen van het menggedeelte kunnen met filterkleppen . Van harte gefeliciteerd met de aanschaf van uw boiler; een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam product, waar u veel plezier van zult hebben. Kokend water kranen zijn allang geen oplossingen meer voor de happy few, ook in de lage segment keukens vind de kokend water kraan gretig aftrek.

Het merk omschrijft de kraan ook wel als “kookkraan”. Ook keukenmerk Franke staat bekend om zijn kokendwaterkranen. We verkopen van verschillende merken kookkranen.


Wij verkopen verschillende merken kookkranen. Franke, het gemak van Direct kokend water. Gemak en comfort in de keuken worden steeds belangrijer tijdens het dagelijks gebruik.


De LAAGSTE PRIJS voor een inbouw franke betaalt u bij Keukenloods. Nederlandse modellen - jaar fabrieksgarantie en CBW erkend. Met een kokend water kraan hoef je nooit meer te wachten op je kopjes thee of .

Want wachten op kokend water is daarmee voorgoed verleden tijd. Easy Comfort XL Rond kookkraan met COMBI boiler liter voor kou warm en. Franke HELIX in kokendwaterkraan volledig RVS met Combi Set met . Heerlijk die Franke in RVS kook kraan. Weg met de oude lekkende kraan en waterkoker. De 5l plint boiler kon onder het keukenkastje achter de plint worden . Gootstenen en wastroggen Gootstenen en wastroggen voordelig online Hier vindt u de gootsteen die u zoekt, want warmteservice.


Direct kokend- heet- en koud water uit kraan. Franke Keukenspoelbak 12701584in Egem. Easy Comfort kookkraan met SOLO boiler liter voor kou warm en kokend water. Franke is a Swiss company operating in a number of different markets on a global scale.


The company was formed in 191 and Franke produced their first sink. Franke Helix kokendwaterkraan RVS 1190278848. Franke Mondial kokendwaterkraan RVS 1190278845.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts