dinsdag 8 mei 2018

Kartelmes groente

Dit Garnetta groente mes is cm lang en is gemaakt van polyacrylaat waarbij het snijdeel roestvrij staal is Het kartelmes snijdt komkommers, wortels en andere . Alle soorten molenmessen en keukenmessen van Robert Herder snel geleverd! Groenten zijn er in verschillende soorten en maten.

Gebruik een klein groentemes met een sterk lemmet voor het fijn snijden . Dit handzame mes met het korte, snavelvormige, gebogen lemmet is de specialist op het gebied van schillen en schoonmaken van groente en fruit. Victorinox Groente en fruitmes met kartels. Anderen proberen met een kartelmes tonijn in reepjes te snijden, en.

Het is een universeel mes, waarmee vlees, vis en groente wordt . Groente- Schilmes Victorinox Kartel Spits. Groente- Schilmes Joseph Joseph Elevate Kartel Paars. Door de extra hoog uitgeslepen kartels is dit mes speciaal geschikt voor het vlot doorsnijden van groente en fruit met een gladde of taaie huid zoals tomaten en . Dit Garnetta groente mes is cm lang en is gemaakt van polyacrylaat waarbij het snijdeel roestvrij staal is Het. Kartelmessen van Global zijn ook verkrijgbaar met een zeer breed lemmet.


Voor het pellen en snijden van kleine soorten groente en fruit. Kan ook gebruikt worden voor het uitsnijden . Het koksmes is een groot mes om rauwe groenten, vooral bladgroenten te versnijden.

Het is een zeer functioneel mes om allerhande zaken mee fijn te snijden . Blokker heeft een ruime keuze in keukenmessen. Snel bezorgd of op te halen in meer dan 6Blokker-winkels. Leuk kartel - ribbel mes waarmee je groente zoals aardappelen, zoete aardappelen, wortelen, komkommer, paprika maar ook fruit zoals een appel, peer of . Het heft een kort lemmet en is goed te gebruiken voor het snijden en pellen van kleine soorten groente of fruit.


Kartelmessen worden meestal geassocieerd met broodmessen. Voor het wat fijnere werk heeft de Global de GS Kartelmes fijn ontwikkeld. Schil eenvoudig zacht fruit en groente met deze dunschiller met kartelmes van OXO Good Grips. Perfect voor het schillen van tomaten, perziken, nectarines, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts