donderdag 18 september 2014

Aardewerk servies vaatwasser

Er bestaan verschillende afwerkingen voor aardewerk en keramiek, zoals zoutglazuur, etc. Alle aardewerk voor huishoudelijk gebruik is geglazuurd om te voorkomen dat er vocht in het poreuze keramiek komt. Stapel ze voorzichtig in je vaatwasser want wrijving met andere spullen kan de anti-aanbaklaag beschadigen.

Bij aankoop van schotels en servies kijk je best even na of ze geschikt zijn voor de afwasmachine. Kookpunt heeft veel keuze in servies, zowel verkrijgbaar in sets als los. Alle soorten porselein en aardewerk zijn geschikt voor gebruik in de vaatwasser.


Vraag het aan Thea of één van onze andere serviezen-experts.

Een servies van aardewerk is vaatwasserbestendig. Hoewel de vaatwasser een onmisbare hulp is in het huishouden,. Een overzicht van serviesgoed waar extra waakzaamheid is bij geboden. Beide serviezen gaan gewoon in de vaatwasser en dat gaat al jaren prima. Edme Plain is overigens aardewerk en India porselein.


Ik heb een paar jaar geleden het Recamier servies gekocht bij Blokker. Uw aardewerk neemt in de vaatwasser kennelijk wel vocht op. Wij hebben bij Albert Hein een wedgewood servies gekocht en dat houdt zich niet.


Het Windsor servies is gemaakt van aardewerk met een glazuurlaag.

Op zoek naar een Vaatwasserbestendig Servies? Aardewerk; Met oor; Vaatwasserbestendig; Magnetronbestendig; stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts