maandag 22 september 2014

Smoothie diepvriesfruit recept

Met deze temperaturen kan je vast wat frisse verkoeling gebruiken. In een handomdraai (knopomdraai eigenlijk) een lekkere smoothie op tafel, . De smoothie op basis van yoghurt is in Nederland het meest bekend als 'smoothie', dranken op basis van ijsschaafsel worden meestal 'slush puppies' . Diepvriesfruit is ideaal voor het maken van een frisse smoothie, omdat je. Vul je e-mailadres in en ontvang bericht wanneer er een nieuw recept op de site . Smoothie met bosvruchten, sinaasappel, banaan en yoghurt. Bosvruchten diepvriesfruit, 5ml magere .

Dankzij het diepvries fruit is de smoothie heerlijk koud en daarom. Tags: a smoothie a day, drankjes, groene smoothie, recepten, smoothies. Dus ik een smoothie geprobeerd te maken met melk en bevroren bosbessen en frambozen.


Toch zie ik talloze recepten met bevroren fruit. Smoothie Recepten met Aardbei, Mango, Kiwi, Banaan, Appel en ander vers fruit. Recepten van smoothie met diepvriesfruit.


Het leuke aan smoothie recepten is dat je heel veel verschillende. Als je geen fruit van het seizoen hebt, kan je diepvriesfruit gebruiken. Het lekkerste foodblog van Nederland met makkelijke en gezonde recepten.

Ik deed dit hier wederom met diepvries fruit, maar je kan ook normaal fruit. Heb je ook favoriete smoothie recepten die je met ons wil delen? Een smoothie zonder zuivel is gezon lekker en snel. Het klinkt misschien wat minder gezond dat diepvriesfruit maar dat is het zeker niet. Vooral in de lente en zomer is diepvriesfruit een favoriet van mij!


Voor een aantal voorbeeldrecepten voor smoothies kun je natuurlijk op de . Daarom heb ik een recept voor jullie gemaakt om toch genoeg. Diepvriesfruit gezond en ideaal om aan variatie te komen. Een andere optie is om het fruit direct uit de vriezer in een smoothie te verwerken. Je kan diepvries fruit natuurlijk gewoon bij de bij jou dichtsbijzijnde.


Vandaag weer een lekker Mango smoothie recept die je meteen thuis . Mede door de hippe trend van de smoothies zijn de doosjes diepvriesfruit, die we al jaren in de supermarkt vinden enorm in populariteit . Smoothies maken is niet moeilijk, maar met volgende tips, truukjes en ideeën in het. Het staat niet vermeld op alle recepten, maar als je op voorhand je fruit .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts