donderdag 11 september 2014

Kleinste hond ter wereld

Deze uiterst kleine terrier woont in Jarocin (Polen) met haar baasje Anna Pohl. Om daadwerkelijk het record van “kleinste hond ter wereld” in het Guinness . Precies zeggen welke de kleinste hond is blijf moeilijk, omdat de gewichten binnen een ras variër.

Ze is waarschijnlijk het kleinste hondje ter wereld: Disney. De chihuahua is lichter dan een pak suiker: ze is zo klein dat ze denkt dat ze een kitten is. De chihuahua is de kleinste hond ter wereld.


De verzorging en opvoeding moet goed gebeuren.

Gemeten in hoogte is het Chihuahua teefje Micarcle Milly de kleinste hond in de werel ze is slechts 9. Wij hebben een overzicht gemaakt van de kleinste hondenrassen. Hier is een top van de kleinste honden in de wereld. Maak kennis met Disney, de kleinste hond van Groot-Brittannië.


Disney is zelfs zo klein, dat ze denkt dat ze kitten is.

Een chihuahua uit het Noord-Amerikaanse eiland Puerto Rico, is wereldrecordhouder. Het diertje is de allerkleinste hond ter wereld met nog . Nog geen 2gram en slechts centimeter hoog: chihuahua Milly is met recht de kleinste hond ter wereld in het Guinness Book of Records. BENT u op zoek naar een huisgenoot die vrolijk en levendig is, maar ook . Maak kennis met de kleinste puppy van de wereld: Beyonce.


De kleinste hond ter wereld en Paperback. Ik wil graag weten hoe klein het kleinste hondje ter wereld is want mijn chihuahua is namelijk erg klein en dan wou ik gaan vergelijken Hoe groot zij is met de . Deze pin is ontdekt door Marie-jo Vandendriessche. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts