donderdag 18 september 2014

Melamine borden magnetron

Melamine borden, schalen en mokken staan erom bekend kras- en. Maar zoals je leest, geven ook zij aan dat verhitten in de magnetron of oven een no-go is. Ik heb gisteren een schaaltje van Melamine gekocht bij de wibra.

Hier wil ik Valerie s'ochtends haar pap uit geven. Wanneer je een bord in de magnetron zet met bijvoorbeeld een stukje vlees en . Melamine servies zou ik zelf niet in de magnetron doen. Melamine bestaat structureel gezien uit een aromatische ring van koolstof- en 3.

Artikelen geproduceerd uit melamine zijn geschikt voor warme en koude. Melamine producten zijn helaas niet magnetronbestendig en mogen ook niet in . Net als bij het 'bpa-verhaal' geldt bij melamine dat als je het verwarmt, de stoffen vrij kunnen komen. Nu zul je niet snel een melaminebord in de magnetron . Truytsimport BV erin geslaagd als eerste wereldwijd magnetron bestendige melamine produkten in het . Je mag melamine bordjes niet opwarmen in de magnetron want dat is.


Ook zijn ouderwetse alternatieven zoals borden van aardewerk, . C), maar je kunt het niet gebruiken om een maaltijd op te warmen in de magnetron. Er is namelijk melamine in het servies gebruikt.

Waarom zou een bordje niet in de magnetron mogen? Het eten op een melamine bord wordt slecht warm. Oude melamineborden gebruiken we nog wel voor brood. Kies uit onze ruime collectie serviesgoed de borden en schalen die je mooi vindt en die passen bij de stijl die je nastreeft.


Ook kun je deze beter niet in de magnetron gebruiken. Ik gebruik vaak een Mepal bord in de magnetron om dingen op te. Veel mensen gebruiken de magnetron omdat hiermee de kooktijd enorm wordt verkort. Echter, voor dit kookgemak betalen wij een flinke prijs.


Hij staat stevig op de tafel dankzij de antislip onderkant en is gemaakt van melamine. Vaatwasbestendig maar niet geschikt voor de magnetron. Deksel Magnetron Origineel Onderdeelnummer 32620.


Wiebe van der Zee petit fours bord 1cm - stuks.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts