donderdag 25 september 2014

Serveerschaal rvs

Serveerschaal van RVS kopen doet u bij buffetenzo. Vergelijk RVS schalen uit de nieuwste collectie en vind direct goedkope aanbiedingen. Cosy Trendy Serveerschaal RVS Ovaal cm.

Een Serveerschaal koop je eenvoudig online bij bol. Serveerschaal van RVS met vlakke rand 60x42cm. IKEA - BLANDA BLANK, Serveerschaal, De serveerschalen uit de BLANDA serie zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en afmetingen, en zijn naar smaak .

Koop de Cosy Trendy Serveerschaal RVS Ovaal cm van Cosy Trendy Online. De schaal is vanwege het grote formaat ideaal voor op grote evenementen met buffet. Serveerschaal RVS T7(serveerplateau - Afmetingen x cm ). Met deze Bloom serveerschaal van Georg Jensen serveer je de lekkerste Aziatische gerechten op een stijlvolle manier.


Zeer stijlvolle rvs serveerschaal set met een inhoud van liter. De terrine is dubbelwandig, zodat de inhoud goed warm blijft. Rechthoekige serveerschaal voor het presenteren van diverse lekkernijen.


Deze serveerschaal is gemaakt van RVS en is ideaal om onder andere salades en dergelijke op te serveren. Met zijn klassieke design staat deze serveerschaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts