maandag 8 september 2014

Oven schoonmaken citroensap

In simpele, effectieve stappen je magnetron of oven schoonmaken doe. Je hebt nodig voor een oven schoonmaken: Stofzuiger; Warm water; Citroen; Microvezeldoekje; Schuurspons . Een bak met warm water met citroen erin in de magnetron zetten.

Ik herinnerde me dat ik iets had gelezen over de magische werking van citroenen in verband met oven . Om nou een compleet nieuwe oven aan te schaffen gaat wat ver, dus hebben wij vandaag de tip om je oven weer blinkend schoon te krijgen! Lees onze bruikbare tips voor oven schoonmaken op een. Laat de citroen circa minuten stomen, dit zorgt ervoor dat het vuil aan de .

Een bakje met water en citroensap een tijdje 'sudderen' in de magnetron. Daarna de magnetronoven reinigen met een spons met wat afwasmiddel. Je kunt deze ook vervangen door citroensap, dit heeft dezelfde werking. Als je je oven vaak gebruikt, dan kan het schoonmaken een zware . Man bijt hond - schoonmaaktips - citroensap.


Voeg ook een flinke scheut citroensap toe aan het sodamengsel voor een lekkere frisse geur! Een oven schoonmaken kan een vies en lastig klusje zijn. Wacht hierna minuten zodat het citroensap en soda en water hun werk kunnen doen.


Wist je dat je dit heel gemakkelijk kunt schoonmaken met citroen?

Wie heeft er voor mij de super tip om mijn oven en comi oven grondig te reinigen. Heb al wat middeltjes geprobeer maar is niet afdoende. Je oven schoonmaken met soda is de meest effectieve manier om jouw. Door citroensap aan het water-soda mengsel toe te voegen krijgt je . Veel mensen denken dat het regelmatig schoonmaken van een magnetron erg. Handleiding voor het schoonmaken van de magnetron met water en citroen.


Oven Een lekker vers croissantje, een overheerlijke. Als je een makkelijke manier zoekt om je oven schoon te maken, snijd dan een citroen doormidden en knijp het sap eruit. Giet het sap in een schaal en zet dit in . Optioneel: door aan het water ook nog wat schijfjes citroen toe te voegen, ruikt . Schaaltje met water n citroen in de oven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts