donderdag 25 september 2014

Aardewerk tajine op keramische kookplaat

De olie zal in het aardewerk trekken, waarna je de tajine keer op keer kan. Dames, Weten jullie of je een aardewerk tajine ook op een keramische kookplaat kan gebruiken? Keramische kookplaatberichtenmaart 2010Koken met een Tajineberichtenaug 2008Tajine op keramische kookplaat?

Kan een tagine op een keramische kookplaat? Tajines van aardewerk kunnen vaak wel op vuur aangezien ze vuurvast zijn. De meeste tajines zijn niet geschikt voor inductie kookplaten. Bijna alle pannen zijn geschikt voor koken op een keramische kookplaat. Ooit al met een tajine gekookt of tajine gegeten?


Een tajine bestaat uit twee delen: een lage, aardewerken schotel en een. Om te vermijden dat de aardewerken pot bij te hoge temperaturen barst,. Daar kan geen tajine op dus hij moet bij mij in de oven. Waarom zou een tajine niet op een elektrische kookplaat kunnen? Ervaar de smaak van Noord Afrika met deze Tajine van Emile Henry.


Aardewerk; Ø cm; Geschikt voor gas, keramisch, elektrisch, halogeen. De Tajine (spreek uit als 'tazjien') is een Noord-Afrikaanse keramische schaal met deksel waarmee je maaltijden kookt, stooft of bakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts