woensdag 17 september 2014

Waterstop instellen

Ik wil een waterstop installeren op een wasmachine Blomberg Type WA 2Mod. Nu wil ik graag weten op welke hoeveelheid water . Het Waterslot moet worden aangesloten tussen.

Waterslot aan de kraan gemonteerd worden en vervolgens. Nu kun je het waterslot instellen, maar ik ben de papieren kwijt. Instellen waterslot Liberoberichtenapril 2011Aquastop?


Op hoeveel liter moet ik het waterslot instellen?

Een waterslot fungeert als een beveiliging die de watertoevoer naar je wasmachine afsluit zodra er lekkage optreedt. Wanneer het waterslot dichtslaat kunt u deze weer resetten door het rode pinnetje, dat zich tevens aan de uitstroomzijde bevindt, in te drukken. Bij alle huidige wasautomaten kunt u het waterslot op liter instellen. Bij modellen geproduceerd voor 19adviseren wij u het waterslot op . Wateroverlast in een woning kan ernstige schade veroorzaken. Het instellen doet u met het speciaal meegeleverde sleuteltje.


Het waterslot wordt geplaatst aan de wasmachinekraan. Daarna wordt de wasmachinetoevoerslang aangesloten op het waterslot. BONAQUA WATER-STOP VOOR VEIlIGHEID EN BESPARING De BA-waterstop.

De water-stop alleen instellen met de bijgeleverde stelsleutel. Bij de afvoer van de wasmachine vindt u een waterslot. Het waterslot voorkomt geuren vanuit de leidingen en het riool. Het waterslot dient ervoor om het risico op waterschade te verkleinen bij apparaten die continu op het leidingnet zijn aangesloten zoals bijvoorbeeld de . Siemens wasautomaat waterslot na jaar stuk kosten 2Radar het consumentenprogramma van.


Waterstop instellen voor wasmachine Kassa. De handleiding van de LAVAMAT vermeldt alleen het totale verbruik per wasprogramma. Op welke waarde moet ik het waterslot instellen?


Op hoeveel liter moet je een waterstop instellen voor een Marynen CMF 7000. Hallo, voor zover ik weet zit er op een Marijnen CMF Vision geen waterstop. Een wasmachinekraan, waterslot en combischakelaar om veilig te wassen. Bevestig de slang aan de onderzijde van het waterslot.


Kenmerken van de Wpro Waterstop voor Wasmachine en Vaatwasser. Je kan handmatig verschillende standen voor hoeveel water toevoer instellen. Een aquastop of waterslot is een beveiligingsklep die de watertoevoer naar een waterverbruikende machine afsluit als er lekkage wordt vastgesteld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts