woensdag 10 september 2014

Magneetplaat werkverkeer

Aanduiding met tekst WERKVERKEER, uitgevoerd op een gele ondergrond met reflectie klasse 1 . Dit werkverkeer bord blijft op zijn plek door een sterke magnetische folie, bestel nu snel en eenvoudig bij BTN de Haas of kom langs in onze winkel te . Voor 15u besteld is dezelfde dag verstuurd!

Geregeld wordt ons de vraag gesteld of men met een sticker met de tekst 'Werkverkeer' ook bepaalde privileges heeft. Werkverkeer sticker of magneetplaat in 3M reflecterende uitvoering. De sticker is voor permanente bevestiging. Magneetbord 800x200x5mm geel FLUOR 'WERKVERKEER' .

Bij u in de buurt snel een dealer vinden. Zuignapbord 'werkverkeer' van flexibele kunststof. Bord is mm dik en flexibel om de vorm van de autoruit te volgen.


Werkverkeer magneetplaat bord in diverse formaten. Aanduiding met tekst WERKVERKEER, uitgevoerd op een gele ondergrond met reflectie klasse 1. In magneetplaat of bordje met zuignappen leverbaar. Dikte mm wat zorgt voor een goede magnetische hechting.


Reflecterende aanduiding met werkverkeer, cm lang. In twee versies te verkrijgen, als sticker of magneet.

Magneetstickers of magneetplaat kunt u gebruiken op alle metalen vlakke. De werkverkeer magneetsticker kan naar wens ook als reflecterend worden . Magneetplaat Magneetplaat werkverkeer van flexibele kunststof. De plaat heeft de verplichte dikte van mm wat zorgt voor een goede magnetische hechting . Wij zijn een signbedrijf en reclamebureau in één. Als allround bedrijf kunnen wij ieder type sign en reclame . Uiteraard kunt u nog veel meer kopen in de webshop van Trailerplus. ADR-magneetplaat - Oranje reflecterend met zwarte rand - Afmeting: 400x300mm - Flexibele magneetplaat - Stevige, krasvrije . De magneetplaat met 'werkverkeer' plakt tijdelijk op de koelkast.


Borden met zuignap, alle afmetingen en teksten mogelijk, bijvoorbeeld met werkverkeer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts