vrijdag 5 juni 2015

Beenderporselein

Beenderporselein (van het Engelse bone china) of ivoorporselein is een porseleinsoort van hoge kwaliteit, gemaakt volgens een speciaal procedé. Beenderporselein (van het Engelse Bone china) of ivoorporselein is een porseleinsoort van hoge kwaliteit, gemaakt volgens een speciaal procedé.

Hier vind je een overzicht van al het servies dat van bone china (beenderporselein) is gemaakt. Dit is het sterkste porselein dat er is, met een specifieke . IKEA - SKYN, Bordje, Gemaakt van de mooiste kwaliteit beenderporselein.

Het bordje is zeer dun en fijn, maar tegelijkertijd zeer goed bestand tegen stoten en . Hieronder vind je een betekenis van het woord Beenderporselein Je kunt ook zelf een definitie van Beenderporselein . Beenderporselein of ivoorporselein is een porseleinsoort van hoge kwaliteit, gemaakt volgens een speciaal procedé. Op zoek naar een Peper- Zoutstel van Beenderporselein? Peper- Zoutstellen van Beenderporselein koop je eenvoudig online bij bol.

Op deze website helpen we je graag met de betekenis van alle Nederlandse woorden. Vertalingen van 'beenderporselein' in het gratis Nederlands-Engels woordenboek en vele andere Engelse vertalingen. Vaas van beenderporselein, veelkleurig beschilderd met hagedissen en planten, N. Lisa Parker Beenderporselein Mok - Wolfshoof MULP0 Lisa Parker Beenderporselein Mok - WolfshoofdMaterialen: Nieuw Beendermeel . En natuurlijk ook flinterdunne kristallen wijnglazen, beenderporseleinen theeserviezen en enkele schilderijen en beelden horen in dit rijtje . De Nederlands te Engels online woordenboek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts