dinsdag 9 juni 2015

Tunnelhaard

Een tunnelhaar ook wel doorkijkhaard genoem heeft een bijzonder ruimtelijk effect. Het versterkt de open verbinding tussen ruimtes en biedt een sfeervol . De doorkijkhaard wordt ook wel tunnelhaard genoemd. Naast de echte tunnelhaard zijn er nu ook doorkijkhaarden met meer dan aan zijden glas.


Een tunnelhaard is een haard waar je doorheen kunt kijken, ook wel doorkijkhaard genoemd. Bij een tunnelhaard is er aan beide kanten van de . Een doorkijkhaar die ook wel een tunnelhaard wordt genoem is een echte eyecatcher.

Door de haard te plaatsen als room divider in één kamer of tussen . Een tunnelhaard heeft de functie van roomdivider doordat deze in een vrijstaande kolom in de woonruimte geplaatst is. Koop of Verkoop tunnelhaard op Marktplaats. Doorkijkhaard tunnelhaard:hoogte kachel 10mmbreedte kachel 11mmdiepte kachel 5mmdiameter rookkanaal 200mm. Haarden van Kalfire zijn leverbaar in vijf modellen: fronthaar hoekhaar driezijdige haar tunnelhaard en roomdivider.


Denk hierbij aan bijvoorbeeld een tunnelhaard of doorkijk houtkachel. U kijkt dan van zowel woonkamer als vanuit keuken naar het vlammenspel van de . Van Manen haarden en kachels biedt de gehele collectie van Spartherm aan. Bezoek de showroom en laat u inspireren en adviseren.

De Varia AS-FDh-is een moderne tunnelhaard met aan zijden een glasraam. Zeer geschikt als roomdivider zodat het vuur zichtbaar is vanuit ruimten. Het vermogen van 9-kW zorgt voor een royale warmteafgifte waardoor deze tunnelhaard uitermate geschikt is voor wat grotere ruimtes. Heat Pure 1tunnelhaard De Heat Pure tunnelhaard combineert design met rendement De hele Heat Pure-lijn van Kal-fire blinkt uit in design.


Heel actueel zijn de doorkijkgashaarden, ook wel tunnelhaarden genoem zodat je bijvoorbeeld zowel de vlam in de kamer als de keuken kan zien. Een doorkijk tunnel haard heeft aan de voor- en achterzijde van de haard een ruit waardoor het vuur van twee zijden zichtbaar is. De tunnelhaard Instyle Tunnel heeft aan twee zijden een draaideur met glas.


Deze houthaard is ideaal voor plaatsing tussen twee ruimtes om vervolgens overal . Benieuwd naar de prijs van een compleet ingebouwde Faber Bright Tunnel? Vraag om een gerichte offerte in een van de showrooms van Kachelspeciaalzaak .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts