donderdag 18 juni 2015

Kaasraspmolen

Een Kaasraspmolen koop je eenvoudig online bij bol. De kaasraspmolen uit de Pro Collectie is een uniek product in de collecties van Boska. Met deze rasp gebruik je één hand om de kaas door de rasp te duwen .

Rasp met gemak verse kaas over je carpaccio, pizza, pasta, spaghetti of vis. Een echte hoog kwalitatieve kaasraspmolen Romano van Boska. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken . Ook bieden bij combi kaasraspen aan en voor de mensen die wat meer luxe willen hebben we ook een electrische kaasraspmolen.

Een kaasraspmolen werkt zo: een stukje kaas gaat in de molen en ligt dan op de ronde rasp. Met het handvat klem je de kaas op de rasp en je . AdHoc Kaasraspmolen Pisa - Kunsstof - x cm - Zwart. Een beetje Frans, een beetje Italiaans: de Monaco collectie heeft the best of both. De kaasraspmolen kan zowel voor links- als rechtshandigen worden gebruikt . Bekijk op deze pagina het kaasraspmolen product.


Wenst u een offerte voor kaasraspmolen of heeft u vragen? Heeft een kunststof afsluitbare opvangbak welke meteen als doseerder fungeert. Deze roestvrijstalen kaasraspmolen is ideaal voor het raspen van kaas.

Binnen geleverd , standaard de laagste prijs! Santos - kaasraspmolen - klein-keukenapparatuur - Producten - EMGA. Makkelijk kaas raspen doe je met deze Zyliss Kaasraspmolen. Super handige kaasraspmolen voor zowel links- als rechtshandige. Op zoek naar een Santos kaasraspmolen Rapide?


U koopt deze al vanaf € 49bij Horeca. Professionele kaasraspmolen van het merk Santos bij ons verkrijgbaar. Merk: Saro Model: Santos II Beschikbaarheid: Op voorraad. Deze kaasraspmolen van Santos mag met recht een veelzijdig apparaat worden genoem want praktisch elke kaas kan hiermee worden geraspt. Bestel de Kaasraspmolen Santos#Rapide eenvoudig bij HCA.


Gratis dezelfde dag bezorging in Amsterdam - Ook bezorging in Nederland. Koop Santos kaasraspmolen (CF600) meer over onze Snijmachines en Raspen assortiment bij Nisbets. De leverancier voor de horeca voor duizenden . Koop Santos Kaasraspmolen met mm Rasp Schijf van Santos bij Heuvel Horeca.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts