woensdag 10 juni 2015

Uitstekers cijfers klein

Bekijk het ruime assortiment uitstekers van Deleukstetaartenshop. Bestel uitstekers taart en cupcake uitstekers direct online. Maak je baksels compleet met deze mooie disney cijfers en letters.

Je kunt de uitstekers gebruiken met marsepein, fondant of . Koek-it is de webwinkel met het grootste assortiment uitstekers van Nederland. Culpitt Cijfers plunger cutter set 10-delig. Met handige uitdrukker voor gemakkelijk .

Geweldige set met cijfer uitstekers met uitdrukker, gemakkelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken. Patchwork cutters zijn ondiepe uitstekers. Ze zijn te gebruiken voor decoraties die je uitsteekt in heel dun uitgerolde fondant of je kunt ze gebruiken door ze in je . Mooie grote koekjes uitsteker in de vorm van eenkroon. Complete kunststof uitsteker set met alfabet en cijfers.


Mooi en stevige plastic uitstekers, waarmee u sierlijke letters uitsteekt! Eenvoudig en snel in gebruik, de letters laten bij zowel marsepein als fondant heel . Super prettige en stevige plastic uitstekers!

Zeer eenvoudig en snel in gebruik, de letters laten bij zowel marsepein als fondant heel . FMM Cut Funk, Funky Alfabet en cijfers uitstekers set FMM-CF. Deze liniaal vormige uitsteker set is ideaal om letters en cijfers te maken. Koekjes uitsteker Logo Star Wars GROOT 140mm 6-delig.


Koekjes uitsteker Logo Superman 140mm GROOT.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts