donderdag 11 juni 2015

Zint betekenis

De betekenis van zint vind je op deze pagina. Er werden verschillende definities van zint gevonden in de woordenlijst. Toon alle vervoegingen plezier doen Voorbeeld: `Het zint me niks dat de benzine nog duurder wordt.

De standaard betekenis van 'zinnen' is 'aanstaan' of 'bevallen'. Of gaat samen met 'op wraak' of 'op eenlist'. De moderne vorm is: Wie dat niet zint moet maar een andere krant nemen.


De betekenis van deze achternaam is niet opgenomen.

Voer informatie in over deze achternaam en maak kans om een DNA test te winneninformatie DNA test . Wat hem niet zint in het minimalisme is het feit dat het zo trendy is, en dat er weinig echt goede creaties zijn. Dit gezegde komt in onze taal voor bij Plantijn: Beraedt u, ende versint eer ghy yet beghint, conseille toy, et delibere premier que de rien . Het werkwoord zinnen heeft een sterke vervoeging (zon - gezonnen) in de betekenis 'peinzen over, denken aan', zoals in 'Zij zon op wraak' en . Zint, communicatiedieverbindt: Made in P. Zijn betekenis en invloed zijn zo groot geweest,. Verzinnen heeft in verzint eer gij begint de betekenis 'nadenken'.


Het Woordenboek der Nederlandsche Taal (WNT) vermeldt verzint eer gij begint, met de . Studio Zint, een grafisch vormgeefster uit het Zeeuwse Goes.

Ze is aan het woord over duurzaamheid en haar passie, grafisch vormgeven. De betekenis van het skiën is niet alleen dat het me in staat stelt me snel te. Del Bosque zint niet op wraak tegen Oranje.


Gekeken naar specialistische advertentiesites is ook de Scout24-groep uit Duitsland een (onafhankelijke) speler van betekenis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts