dinsdag 16 juni 2015

Grillpan airfryer viva

Ontdek de nieuwe manier van voedsel grillen met het unieke oppervlak van deze grillpan voor Airfryer. Dankzij de Rapid Air-technologie wordt uw voedsel op . Beste Lizebet, Deze grillpan is geschikt voor de Viva Airfryer. Philips Viva Collection Grillpan Met deze grillpan voor de Viva en Viva+ Airfryer kun je eenvoudig vis, vlees en groente grillen. Type apparaat: Grillpan; Artikelnummer: 1390870 . Philips HD99- Grillpan voor heteluchtfriteuse - zwart. Vergelijk klus artikelen van de beste merken, o. Bosch, Makita Gedore Bekijk aanbiedingen en bestel gemakkelijk snel online.


Dankzij de Rapid Air-technologie wordt jouw voedsel op . Grillpan voor Airfryer Voor lekkere en gefrituurde en gegrilde gerechten zonder kleven! Grillen met minder vet; - Voedsel er eenvoudig uit halen . De Grillpan voor de Airfryer Dit allemaal delen voor meer kookplezier! Voor de Viva en Viva+ modellen de HD99Voor de Avance XL . Grillen en frituren, het kan op de Philips Grillpan voor de Airfryer. Wanneer je voor een Grillpan kiest voor in de .

Get perfect and healthier grilled fish, meat and vegetables due to Rapid Air technology combined with the unique pierced surface with typical ridges! Het grillen van groente, vlees en vis in je Viva Collection Airfryer kan nu nóg makkelijker met deze handige grillpan! Groenten, vis en vlees grill je nu perfect en nóg gezonder door de combinatie van Rapid . Philips heeft een nieuwe Viva Airfryer uitgebracht.


De nieuwe Viva Airfryer neemt minder ruimte in beslag op je . All you need to know about the Philips HD9Viva AirFryer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts