maandag 8 augustus 2016

Antiox pulltex

The AntiOx Stopper is provided with a device in its inner part including a patented revolutionary system of avoiding the oxidation of the wine inside the bottle. Met de revolutionaire AntiOx-wijnstopper van Pulltex blijft uw wijn in een geopende fles tot tien dagen perfect drinkbaar. De Pulltex AntiOx Wijnstopper heeft hier een oplossing voor, een échte Superkurk.

De actieve Wijnstopper sluit allereerst de fles hermetisch af, zodat er geen . Bestel nu een-Pulltex AntiOx wijnstopper bij Kookpunt. AntiOx is een afsluitdop met koolstoffilter die wijn beschermt tegen oxidatie en de houdbaarheid verlengd. De AntiOx is getest door diverse sommeliers en wordt .

Voor dit probleem biedt de Pulltex AntiOx de oplossing. Met deze ingenieuze wijnstopper kunt u een geopende fles wijn langer bewaren, zodat u de wijn meer . De AntiOx is eenvoudig en snel in gebruik en heeft een adviesverkoopprijs van slechts € 195. Eens geopend oxideert een fles wijn al snel als gevolg van blootstelling aan de zuurstof in de lucht.


De AntiOx wijnstopper, dé wijnstopper om je wijn tot dagen lang te bewaren. Meer wijncadeaus vind je bij VanBir Wijnplezier. De AntiOx wijnstop beschermt uw wijn tegen oxidatie, zodat u deze tot wel dagen kan bewaren.

Deze wijnstop is voorzien van speciaal actief koolstoffilter en . Natuurlijk ook zeer geschikt voor uw Vintage Port, of LBV, die . Deze wijnstop is gemaakt van silicone en is voorzien van een actief koolstoffilter. Het actieve koolstoffilter neutraliseert de . Er is ook een nieuw type wijnstopper beschikbaar, de zogeheten Pulltex AntiOx. Die wilden we wel eens uitproberen – altijd in voor gave, . De Pulltex AntiOx wijnstopper zorgt ervoor dat de wijn langer op smaak blijft na het openen van de fles. Door de koolstoffilter in de wijnstop kan er geen zuurstof . Bent u op zoek naar Pulltex AntiOx Wine-Stopper?


Bekijk Pulltex AntiOx Wine-Stopper en bestel direct online bij Werkhovin Wijnkopers.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts