donderdag 18 augustus 2016

Het wedde voorschoten restaurant

In onze sfeervol ingerichte Bistro staat lekker eten centraal. Bij restaurant Bar Bistro Het Wedde in Voorschoten eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer.

Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Restaurant Bar-Bistro Het Wedde in Voorschoten vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Reserveer direct een tafel, lees recensies van gasten, bekijk de beoordeling, adresgegevens, routebeschrijving, foto's, menukaarten . Bar Bistro het Wedde openingstijden, prijzen, adres en meer! Tineke schreef: Heel gezellig en goed verzorgd restaurant.

VOORSCHOTEN - Bar Bistro Het Wedde is al dertig jaar gelegen naast zwembad het Wedde. In die dertig jaar heeft het restaurant veel . Kerst is ieder jaar een feestje in Bar Bistro Het Wedde. Zij bieden in hun restaurant een leuke a la carte kaart met daarop. Plattegron Bar - Bistro Het Wedde, Voorschoten. Vind meer informatie over Het Wedde op dinnersite.


Bar - Bistro Het Wedde in Voorschoten - dinnersite. Lees hier de restaurantrecensie die wij hebben mogen ontvangen!

Voorschoten – Op Richard Wagnerlaan in Voorschoten, het adres zwembad golfbaan Het Wedde, werden op oktober diverse activiteiten . Voorstraat 1 Voorschoten kilometer. Restaurant Floris V is gevestigd in het monumentale 'Ambachts- en Baljuwhuis' in het kloppend hart van . Lees informatie over Het Wedde in Voorschoten op Couverts. Het is niet mogelijk om direct te reserveren. Bekijk andere restaurants in Voorschoten. Zwembad Het Wedde, Voorschoten , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met.


Wil je bij Het Wedde in Voorschoten eten? Lees eerst de uitgebreide beoordelingen en meer op BonChef. Grillrestaurant shalom Voorschoten van Beethovenlaan 69a. Foodmaster t Haentje Planciusplntsoen 31.


Domino's Pizza Voorschoten Planciusplantsoen 12. De beste restaurants in Voorschoten, Nederland. Bekijk de menukaart van Het Wedde op Locallio.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts