vrijdag 12 augustus 2016

Patatpan zonder vet

Ben jij op zoek naar een heteluchtfriteuse? Kies je voor een Philips Airfryer of toch een ander merk? Vetvrij frituren betekent patat zonder vet!

Maar wat is nou de beste vetvrije friteuse? De Jet Fryer, Tefal Actifry of Philips Airfryer? Vergelijk een ruim assortiment van huishoudelijke apparatuur met de beste aanbiedingen Bestel merken zoals Philips, AEG, Miele en Bosch. Tot voor kort was het een teleshopping-illusie, maar nu zijn gerenommeerde merken als Tefal en Philips ingestapt op de .

Wél die lekkere patat en snacks, maar zonder de extra pondjes. Zijn erg blij dat we nu snacks kunnen maken ZONDER de lang aanwezig . Vetvrij frituren doe je met een hetelucht friteuse. Frituur zonder olie of vet maar net zo krokant. Door de ongezonde olie of vet te vervangen met lucht wordt frituren namelijk een stuk gezonder. De Airfryer doet wat hij beloofd: frituren zonder vet!


Dat klinkt heerlijk toch, heerlijke knapperige patat zonder dat deze volgezogen zijn met olie. Frituren zonder vet doet u in één van de vetvrije frituurpannen van .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts