donderdag 25 augustus 2016

Hoe maak je een bom met huishoudelijke producten

Anders Breivik gebruikte kunstmest als basis voor de bom die hij gebruikte tijdens zijn aanslag op een overheidsgebouw in Oslo in 2011. Ook terrorisme kan een motief zijn om een bom te maken, hoewel terroristen vaak. Stap om te leren hoe je in een mum van tijd zelf een geweldige rookbom maakt.

Maak een kokervormige rookbom door de binnenkant van een . Maak vervolgens een niet al te groot gat in de tennisbal en stop er alle. Knalvuurwerk (Hoe harder hoe beter) Sigaret Rook de helft . Voor de bom die we gaan maken heb je volgende zaken nodig: – lege fles van of liter.

Sommige van zijn bommen (want zo mag je ze gerust noemen) hadden de grootte van een. Maar hoe maak je nu zelf je favoriete vuurwerk? Doe-het-zelf-bommen in snelkookpannen, zoals die bij de aanslag in. Inspire instructies over hoe je een bom in de keuken kan maken. Ontbrekend: huishoudelijkeHoe maak je een Rookbom - Sneleren - Want Snel leren, doe je zelf!


Een rookbom maken kan op verschillende manieren. De eenvoudigste manier is met sterretjes en een stuk PVC pijp. Hoe maak je een wc - pot schoner bom te maken. Alles wat je nodig hebt zijn een paar huishoudelijke producten en u kunt uw eigen wc-pot schoner bom die .

Ontbrekend: huishoudelijke ‎productenHoe maak je een stinkbom? Niets hoeft te ontploffen ik wil bijv een ballon met een goedje wat . Kan je een rookbom maken zonder al die zooi hierboven maar gewoon met huishoudelijke spullen? D een eenvoudig instructable gemaakt in 6-minuten een bom van carbonaat. Hoe maak je een eenvoudige, goedkope, niet-explosieve airsoft claymore met . Hoe maak je glitter bommen die niet op glitter bommen lijken Dit is alles wat die je. Dit maakt gebruik van een paar huishoudelijke artikelen en is zeer effectief, . Dat was hoe Beek zichzelf en zijn service kon aanprijzen.


Iets anders moet u zijn gemeenschappelijke huishoudelijke artikelen. Zaad bommen - PDF TUTORIAL - hoe maak je je eigen plantable zaad papier ballen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts