woensdag 31 augustus 2016

Fair trade servies thailand

Shcaal en maatbeker fair trade orginal handmade in thailand helemaal nieuw in de . Servies ontworpen door Piet Hein Eek, tassen van ecologisch gelooid leer, manden, sieraden, woonaccessoires. Fair trade beker uit het Piet Hein Eek servies DIK.

Gemaakt in Thailand bij een kleine pottenbakkerij. In dezelfde serie hebben we ook borden, schaaltjes en een . Gifts Living producten van het merk Fair Trade Original worden exclusief. Begin dit jaar zijn we gestart met de verkoop van het Royal servies en het gaat .

Fair Trade Original en Piet Hein Eek werken samen aan opvallende fairtrade producten. Een servieslijn uit Thailand met de naam DIK is het nieueste resultaat. Fair trade geproduceerd in Thailand en Vietnam DIK Op maat Het stoere DIK servies kun je naar wens samenstellen met verschillende onderdelen van het . De mallenmakers en pottenbakkers van Sang Arun in Thailand doen daarom. En hij ontwierp samen met Sang Arun het servies DIK: dik, simpel en strak van vorm. Fair Trade Original en Piet Hein Eek werken samen aan opvallende fairtrade . NIEUW: DIK servies van Piet Hein Eek en Fair Trade Original.


Hein Eek en Fair Trade Original samen hun nieuwste product: DIK servies gemaakt in Thailand. De Fair Trade borden zijn onderdeel van de stoere DIK servies lijn, ontworpen door Piet Hein Eek.

Het simpele en strakke servies is gemaakt in Thailand in de . Wij verkopen daarom een aantal Fair Trade Original producten, die u vindt onder de. Dit betekent dat bijvoorbeeld dat het serviesgoed niet 1 gelijk is. Vergelijk Fair Trade Original servies uit de nieuwste collectie en bestel direct goedkope aanbiedingen Koop de beste merken online! Sander Luske - Japan via Premsela, Thailand via Fair Trade. De Fair Trade waterkan is onderdeel van de stoere DIK servies lijn, ontworpen.


Het simpele en strakke servies is gemaakt in de Sang Arun fabriek in Thailand. Ik wil je hier graag het servies “Thai Tradition” van Fair Trade Original laten zien. Dit prachtige servies van keramiek wordt gemaakt in Lampang . Grijze ovenschaal Lampang, Fairtrade gemaakt in het noorden van Thailand.


GreenPicnic duurzame webshop en winkel voor Eco en Fairtrade serviezen en . Dit bord hoort bij het stoere DIK servies ontworpen door Piet Hein Eek. Het servies wordt gemaakt in Thailand in een fairtrade werkplaats. De Wereldwinkel verkoopt diverse serviezen, zoals DIK servies Piet Hein Eek, Cha servies, hart servies en het Pila glasservies. Met trots presenteert De Wereldwinkel een nieuw servies uit Sri Lanka met de naam Royal.


Fair Trade Original wordt verzorgd door de boeren- organisatie. Het Mum servies is met de hand beschilderd met een traditioneel Thaise bloemdecoratie die veel wordt gebruikt op lokale Thaise producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts