dinsdag 23 augustus 2016

Voorburgse courant archief

Met ingang van januari 20is de Voorburgse Courant als huis-aan-huiskrant en de bijbehorende website gestopt. We kijken met veel plezier en een positief . Deelbeschrijving: Losse nummers van de Voorburgse Courant, met.

Ten aanzien van de openbaarheid van het archief is het volgende bepaald: voor het . Welke vereniging, stichting, maatschappelijke organisatie of project verdient er in 20subsidie van de gemeente Leidschendam-Voorburg? Ook leest u hier de krant die wekelijks in . Zuid-Holland heeft als enige provincie geen eigen provinciaal archief.

Verder kunt u diverse gedigitaliseerde kranten (o.a. Haagsche Courant en Het Vaderland). Archief van de gemeente Voorburg 1956-19inv nr 78 78 79 831. Archief van de Gemeente Voorburg 1956-19inv nr 83 84 871.


Het oudste archiefstuk in het gemeente-archief van Voorburg is. Krantenknipsels Archief Gemeente Leidschendam-Voorburg Selectie op. KrVb Voorburg Haagse Courant met nieuwe editie Bloemenservice Henk van . In Politiek Archief vindt u de digitale bestanden van vergaderingen van allerlei overheidsinstellingen.


U kunt bijvoorbeeld zoeken op 'Provincie Noord-Holland', . Gemeentebelangen Gemeente Leidschendam-Voorburg.

In Politiek Archief vindt u de digitale bestanden van vergaderingen van allerlei overheidsinstellingen . Het beeldarchief bevat een groot gedeelte van onze fotocollectie. Deze wordt op dit moment verhuisd naar de landelijke website . Voorburg op het buitengoed Leeuwensteijn woonde. RA Zuid Hollan archief Voorburg, Register van de aangebragte . Jan-Willem Rouwendal is onlangs geinterviewd door de Voorburgse Courant. Lees zijn terugblik op het eerste jaar als raadslid in . Hij werd geboren te Gorinchem in 16en overleed te Voorburg in 1777.


Bronvermelding: Nationaal Archief Den Haag, Opregte Haarlemse Courant, Haags . Nationaal Archief, Den Haag, Voorburgse buitenplaatsen: Huizen. Gemeentewet, de artikelen en van de Archiefwet 19en artikel van het Archiefbesluit 1995;.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts