donderdag 11 augustus 2016

Quick mill 031 koffiemolen

Opvangbakje voor gemalen koffie met vershouddeksel. Vele maalstanden in te stellen voor juiste maalgraad. Wij schrijven eerlijk wat we van koffiemolens vinden.

Quick Mill 0koffiemolen zwart met opvangbakje Quick Mill 0koffiemolen. Bestel de Koffiemolen + Molenreiniger + Bonen bij Koffiecenter. Quick Mill (snelle molen) is beroemd om zijn koffiemolens.


Bij de 0schep je met de maatschep de gemalen koffie uit het opvangbakje.

Deze Quickmill 0is erg handig als je een percolator of bv een cafetiëre hebt. De koffie wordt opgevangen in het reservoir en is na uitnemen gemakkelijk over . Bestel Quickmill 0online voor € 220 Quick Mill (snelle molen) is beroemd om zijn koffiemolens. De Quickmill 0is uitgevoerd met een 1W motor en . De man die hem verkoopt heeft ook verschillende malers in de aanbieding, een quickmill 0(100e), een faema (125e) en een Aristarco .

Met deze hoge kwaliteit koffiemolens van QuickMill kun je zelf kiezen voor een fijnere of grovere koffiemaling om zo het mooiste uit. Deze Quick Mill 0'grinding on demand' koffiemolen is voorzien van een instelbare timerfunctie. Quick Mill houder voor de deksel van de 0molen nodig? Wij hebben ze direct uit eigen voorraad leverbaar. Af te halen in de winkel of online bestellen!


Fantastische molen uit de stal van het Italiaanse Quickmill! Bij de 0schep je met de maatschep de gemalen koffie uit het . Shop online voor QuickMill Koffiemolen uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op. OCCASION: Quick Mill (snelle molen) is beroemd om zijn koffiemolens.


Uitvoering: Zwart, 130W, 2Kg, 42mm Maalschijven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts