vrijdag 19 augustus 2016

Ns reisplanner

Zo gaat u altijd goed voorbereid op reis. Op zoek naar reisinformatie zoals de reisplanner, werkzaamheden en storingen, bagage, reizen met een functiebeperking? Reisplanner voor binnenlandse en internationale treinreizen, informatie over prijzen van treinkaartjes en abonnementen, tips voor dagjes uit en informatie.

De NS reisplanner biedt een reisadvies van en naar elk NS trein station. Vertragingen, wijzigingen van perron en annuleringen worden snel aangegeven. Raadpleeg de internationale reisplanner en kies de beste route voor uw reis. De reisplanner geeft u reisadvies en een compleet overzicht van de dienstregeling .

Reisplanner Xtra is een officiële dienst van NS: uw persoonlijke en slimme applicatie voor uitgebreide actuele reishulp onderweg. De 92reisplanner geeft bijvoorbeeld alleen statische reisinformatie en houdt geen rekening met vertragingen en storingen. Gratis planner voor een reis met het Nederlandse openbaar vervoer - trein, bus, tram en metro. Verder nieuws en actuele informatie over openbaar vervoer.


Reisplanner Xtra is de officiële reisplanner applicatie van NS. Plan je reis vlak voor vertrek met de NS Routeplanner. Gebruik deze reisplanner ook om vertragingen te vinden voor je reis. Reisplanner voor trein (Nederland en internationaal), bus, tram en metro. Plan je reis met de routeplanner van de ANWB.


Een complete reisplanner met informatie afkomstig van NS, Arriva, Veolia, Connexxion en anderen. Met de nieuwe update van NS Reisplanner app kun je nu zien aan welke kant de deuren van de trein open gaan. In de nieuwste versie van de app NS Reisplanner Xtra kun je direct een treinkaartje (e-ticket) kopen. Het ticket verschijnt als een QR-code op je . De NS Reisplanner Xtra is de app van de Nederlandse Spoorwegen waarmee je je reizen kunt plannen en info krijgt over storingen en vertragingen. Hier kunt u NS Reisplanner Xtra gratis downloaden.


NS Reisplanner Xtra is een gratis app om uw treinreis te plannen. De NS heeft een update uitgevoerd van zijn Reisplanner-app, waarmee het voortaan mogelijk is om vanuit de applicatie een treinkaartje te . Vervolgens geeft de reisplanner applicatie de volgende resultaten: Kosten; Vertrektijd; Aankomsttijd; Reisduur; Mogelijke treintijden .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts