vrijdag 26 augustus 2016

Caso wineduett touch 21

Bestel de WineDuett Touch bij Koelkaststore. Bewaar je wijn op een stijlvolle manier met deze Caso Wijnklimaatkast WineDuett Touch 21. In deze hoogwaardige kwaliteit wijnkoelkast met afzonderlijk . De juiste prijs voor een CASO Germany WineDuett Touch vind en vergelijk je op KIESKEURIG. NL veel webshops laagste prijzen bespaard geld.


Het bedieningspaneel van de CASO WineDuett Touch bevindt zich aan de buitenzijde, waardoor de deur niet geopend hoeft te worden. Caso WineDuett Touch Weinkühlschrank Artikel-Nr.

Download hier gratis uw Caso WineDuett Touch 6handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw . Bestel de CASO GERMANY WINEDUETT TOUCH nu bij Media Markt. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel!

Het populairste model in onze shop is op dit moment toch wel de Caso WineDuett Touch voor flessen. Het is een compacte wijnklimaatkast met een strak en . Bewaar wijnen in de perfecte condities door ze in een Caso wijnkoelkast te bewaren. De WineDuett biedt plaatst voor flessen wijn.


De ruime Caso WineDuett Touch is een ruime wijnklimaatkast met ruimte voor flessen wijn. De wijnklimaatkast heeft twee verschillende temperatuurzones . Vergelijk Caso wijnkasten eenvoudig en online op VERGELIJK. Caso Wineduett Touch Zwart (Liter).


De mooie glazen deur van de Wine Duett Touch is voorzien van een UV filter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts