woensdag 21 september 2016

Bunzlau castle textiel

Keuken handdoeken, theedoeken, schorten, placemats en tafellopers van Bunzlau Castle. Super kwaliteit Portugeeskatoen en royaal formaat. Ook in mijn textiel houd ik van kwaliteit.

Een deel van mijn servies is van Bunzlau Castle. Dat is een merk dat uit de Middeleeuwen stamt uit het plaatsje Bunzlau . Het prachtig handgemaakte aardewerk van Bunzlau Castle vind je bij de Dames van de Thee: Theeservies, Schalen, Borden Ontbijtservies van Bunzlau. Het textiel van Bunzlau Castle bestaat uit drie collecties; Hollan Rijksmuseum en Textiel.

Hoge kwaliteit thee- en keukendoeken van 1 katoen. De voordeligste Webshop voor al uw Bunzlau Castle servies! BIJONS is een officiële leverancier van Bunzlau Castle serviezen en textiel,. Bunzlau Castle serviezen zijn met veel liefde en zorg gemaakt, puur handwerk. U kunt nu dus ook uw favoriete decor combineren met uw mooie verzameling van Bunzlau Castle en natuurlijk de kleuren van uw keuken of interieur.


Bunzlau Castle textiel assortiment groeit. We zijn druk bezig om ons assortiment keukentextiel uit te breiden. Als eerste komen de keukendoeken, theedoeken, . Wij bieden losse thee van hoge kwaliteit aan, alles om thee te zetten, textiel zoals thee en keukenhanddoek, ovenwanten, tafellaken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts