vrijdag 16 september 2016

Trombosedienst leiden

De Trombosedienst Leiden is een zelfstandige stichting, gelieerd aan het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum) en gevestigd in het Poortgebouw-Noord . Neem contact op met Trombosedienst Leiden. Hieronder kunt u een bericht versturen naar de trombosedienst Leiden.

Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Trombosedienst Leiden en Omstreken in Leiden. Er zijn waarderingen met een gemiddeld cijfer van 4 . Bekijk de locatie van Trombosedienst Leiden en Omstreken in Leiden op de kaart en lees de waarderingen.

De Trombosedienst Leiden is een zelfstandige stichting, gelieerd aan het LUMC (Leids Universitair Medisch Centrum). Wie bij de Trombosedienst Leiden onder behandeling is kan na autorisatie gebruik maken van deze app en de meest actuele gegevens uit zijn dossier . De Trombosedienst Leiden heeft een app laten ontwikkelen waarmee patiënten de dosering die zij moeten innemen direct kunnen zien. Stichting Trombosedienst Leiden en Omstreken Rijnsburgerweg 10.


Veel informatie over Stichting Trombosedienst Leiden en Omstreken, gevestigd in Leiden en geregistreerd bij de KvK onder nummer 41165769. Trombosedienst Leiden, Leiden, Netherlands. De website van de Federatie voor Nederlandse Trombosediensten.


Website van de trombosedienst Leiden boordevol achtergrondinformatie over trombose.

AGBCode, Naam, Zorgaanbo Rol, Datum aanvang, Datum einde . Lokale informatie uit uw gemeente, altijd actueel! Stichting Trombosedienst Leiden en omstreken. Deze maand is de Trombosedienst Leiden en Omstreken ISO-gecertificeerd.


Een team van onafhankelijke deskundigen heeft geoordeeld dat . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Trombosedienst Leiden eo in Leiden vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Bekijk de vacatures bij St Trombosedienst Leiden en Omstreken op Intermediair. De Trombosedienst Leiden is deze maand ISO-gecertificeerd en beschikt nu dus over een kwaliteitskeurmerk. Welkom bij TROPAZ Vul hieronder uw e-mailadres en wachtwoord in en druk op de knop Aanmelden.


E-mailadres: Wachtwoord: Aanmelden Wachtwoord . Trombosedienst Leiden en Omstreken, LEIDEN. Telefoonnummer en adres: Vennootschap: Trombosedienst Leiden Eo, Adres: Rijnsburgerweg, Postcode: 23AA Stad: Leiden, Provincie: Zuid-Hollan . Home; Stichting Trombosedienst Leiden en Omstreken. Stichting Trombosedienst Leiden en Omstreken. Adres: Poortgebouw, Rijnsburgerweg 1 Leiden.


Stichting Trombosedienst Leiden en Omstreken in Leiden, Zuid-Holland. Neem contact op met Stichting Trombosedienst Leiden en Omstreken. St Trombosedienst Leiden en Omstreken verhuren voor Organisatorisch manager Trombosedienst Leiden geplaatst in Leiden.


Op deze pagina vindt u een lijst van belangrijke informatie van Trombosedienst Leiden in Leiden. Dit bevat de adres, de contact persoon en de contact .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts