vrijdag 23 september 2016

Plastic waterkoker giftig

Maar de vraag is: is al dat plastic niet giftig? Code PET: relatief veilig petflessen-giftig. Geldt dit ook voor een kunststof waterkoker?

Alle producten uit plastic verpakkingen bevatten plastic. De conclusie is dat BPA, phthalate en vele andere plastics extreem giftig zijn en. Kook water in een pan, fluitketel (gas) of een waterkoker van glas, keramiek of . Ftalaat is een andere zeer giftige stof die wordt gebruikt bij de productie.

Als je thuis een plastic waterkoker hebt zou ik aanraden om die te . Als je water kookt in een plastic waterkoker smelt deze niet,hoe komt dit ? Alles hangt echter af van welke plastiek je wil gebruiken, bij welke . Maak het helemaal leeg en vul opnieuw de pot of waterkoker met vers water. De vrouw wikkelt zich in plastic folie en gaat dan slapen. BPA is een chemische stof die wordt gebruikt voor plastic verpakkingen.


Want als consument kom je er gewoon niet omheen, hoewel je weet dat het giftig is. Hoe zit het dan met plastic waterkokers en plastic koffiefilterhouders? Ik kijk zojuist op de RVS waterkoker waar ook plastic in is verwerkt, en zie.

Daarnaast hoor je wel eens dat de giftige stoffen voornamelijk vrij . Maar denk ook aan je waterkoker als die van plastic is. Door de warmte komen er giftige stoffen vrij uit de anti-aanbaklaag en komen terecht . Een paar weken geleden een waterkoker gekregen van mijn lieve mama. Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en telkens weer smaakt en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts