vrijdag 9 september 2016

Slow coffee benodigdheden

Als echte koffieliefhebber kan het je niet ontgaan zijn: slow coffee is de laatste jaren enorm in opkomst. Slow Coffee (filter)zetsystemen van bijvoorbeeld Hario en Chemex, Hikari etc. Filterkoffie, ofwel Slow Coffee genaam staat weer helemaal op de kaart.

Kijk voor benodigdheden eens naar onze Hario collectie. De Chemex is één van de belangrijkste benodigdheden voor het maken van een heerlijk kopje koffie. Omdat we nu niet zomaar koffie maken, maar slow coffee, besteden we . Genieten van en tijd nemen voor een koppig kopje koffie, dat doe je met de beste koffie accessoires.

Benodigdheden voor het zetten van een kop slowcoffee. Versgemalen koffie heeft veel meer smaak en . Ontdek dit nieuw (filter)zetsysteem voor Slow Coffee. Zoals aangegeven in de video hebben we nood aan volgende benodigdheden:. Alle koffies worden na een zorgvuldige selectie en kwaliteitscontrole door ons ambachtelijk gebrand.


Uw bestelling wordt binnen uur verzonden. Slow Coffee tools van Abid - Clever dripper , Aeropress, Chemex, Grinddripper, Hario, Tiamo en Ubrew koop je bij Koffiebranderij Fascino. De nieuwste trend is Slow Coffee en ook voor het maken van deze koffie kunt u de benodigdheden bij ons bestellen. Wij zijn importeur van het UCC slow coffee .

Met deze Aroma slow coffee liter set kun je ouderwets koffiezetten. Deze manier van koffiezetten is weer helemaal terug van weggeweest. Uitgevonden in 19maar doordat de nieuwe rebelse generatie koffie-experts de stroming slow coffee hip hebben gemaakt weer helemaal terug van . Hier vindt u alle benodigdheden voor het bereiden van uw koffie!


De Skerton koffiemolen van Hario is zeer geschikt voor slow coffee methodes. Zoals bijvoorbeeld dit setje van Simon Lévelt (€195) en een ketel . Chemex is een apparaat waarmee je slow coffee maakt. De Koffieschool verkoopt zelf diverse benodigdheden voor Slow Coffee (o.a. kannen, filters en weegschalen). Benodigdheden: koffie-ijsblokjes, dl ijswater, espresso's, eventueel suikerstroop.


Ook kunt u bij ons terecht voor al uw koffie en thee benodigdheden zoals barista tools, slow coffee en thee attributen, espressomachines, waterkokers etc. Koffie zetten met een percolator was lang geleden populair en lijkt opnieuw weer helemaal hip te worden! Lees alles over deze wijze van Slow Coffee zetten.


Op internet kwamen we onlangs de Clever dripper tegen. Met de Clever dripper zet je koffie die vol van smaak, rijk aan aroma en mooi donker . Benodigdheden Om Slow Coffee te kunnen zetten heb je een filter nodig, je favoriete mok, eventueel (opgeschuimde) melk en suiker en je . Volgens koffiekenners blijft de acid van de koffieboon bij slow coffee beter tot zijn recht. Masterclass: Barista, de perfecte espresso. Slow coffee van het merk Chemex is beschikbaar voor de prijs van.


Actuele promoties van Koffiezetter (manueel) en Benodigdheden Koken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts