dinsdag 20 september 2016

Pe plastic

Het is de meest gebruikte kunststof (plastic). Dat is echter in 20alleen voor het hogedichtheidstype (PE-HD 02) economisch haalbaar, niet voor het . Het probleem van dit plastic is dat ze op den duur giftige stoffen gaan lekken zoals bijvoorbeeld.

Op mijn bidon staat de afkorting (code) PE. De verschillende soorten plastic zijn onder te verdelen in zeven. Verder is PE en PP zeker net veilig voor mens en natuur, denk maar eens . Mijn zoontje bijt veel op zijn plastic speeltje, kan dit kwaad?

Polyethyleen (PE) heeft bijvoorbeeld heel lange polymeerketens en is hard en stug. De chemische industrie maakt verschillende soorten plastics. High density polyethylene, ook wel HDPE, wordt vooral gebruik voor de liter melkflessen, boterkuipjes, het plastic waarin ontbijtgranen . PE, or Polyethylene, is a chemically resistant plastic that can be very durable. Polyethylene plastic comes in a low density form and a high density form. BPA is een chemische stof die wordt gebruikt voor plastic verpakkingen.


Bij mij staat er PE onderop en er naast staat een afwasmachine logo met 3. Plastic verpakkingen kun je beter scheiden, omdat ze kunnen worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts