donderdag 22 september 2016

Inventum ov305cs heteluchtoven met draaispit

Heeft u weinig ruimte tot uw beschikking? Dan is deze compacte Inventum OV305CS hetelucht oven ideaal om in huis te hebben. INVENTUM OV305CS oven Altijd Nederlandse modellen met volledige garantie.

OV305CS Handige uitgebreide hetelucht oven compleet met draaispit . Bestel de INVENTUM OV305CS Hetelucht oven met draaispit nu bij Media Markt. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te . Soort: Vrijstaand; Inhoud ovenruimte: liter; Heteluchtfunctie: Ja.

De Inventum OV305CS heeft meer in zijn mars dan alleen het opwarmen van. Het bereiden van een rollade of kip behoort met de meegeleverde draaispit . De Inventum Bakoven OV305CS is een hetelucht oven met draaispit! Dit merk zorgt ervoor dat jij even helemaal in het moment op kan gaan. Handige uitgebreide hetelucht oven compleet met draaispit en ontdooistand. Hetelucht oven met draaispit Ovenverlichting Korte opwarmtijd . Download hier gratis uw Inventum OV305CS handleiding.


Deze Inventum OV305CS mini-oven heeft een inhoud van 30L en 16Watt. Bestel de Inventum OV305CS Vrijstaand heteluchtoven (multi) veilig én voor.

Boven en onderwarmte; Heteluchtfunctie; Grillfunctie; Ontdooifunctie; Draaispit. Bekijk en download hier de handleiding van Inventum OV305CS Oven (pagina van 20) (English, Nederlands). Ook voor ondersteuning en handleiding per . De Inventum vrijstaande hetelucht oven OV305CS heeft een netto inhoud van. Inventum OV425CS; Meer informatie en bestellen? Het bereiden van een rollade of kip behoort met.


Deze oven met draaispit biedt u een compacte, maar complete oven. De Inventum OV305CS is voorzien van een binnenverlichting. Boretti BPO90ZWGL inbouw oven - zwart glas.


De Inventum OV305CS heeft meer in zijn mars dan alleen het opwarmen van ovenschotels. Achter de draaiknoppen gaan namelijk heel wat .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts