vrijdag 30 september 2016

Tandoori kip

Kip Tandoori, tandoori, Kip Tandoori en Kip tandoori met extra liefde. Kip tandoori zoals je gewend bent, maar dan met een pittige currysaus. Proef de Indiase keuken in je eigen huis! Heb je zelf al eens Kip Tandoori willen maken maar weet je niet hoe?


Ben je dol op lekker eten en ontdek je graag nieuwe gerechten? Probeer dan eens één van onze Knorr Wereldgerechten!

Meng in een grote kom de inhoud van het zakje 'marinade' met eetlepels olie en voeg hier de kip aan toe. Kip Tandoori is een Indiaas gerecht van kippenpoten is een marinade van yoghurt en speciale tandoorikruiden, waarin onder andere gember, . Kip Tandoori is een kip gerecht wat eigenlijk iedereen wel lust. Wat ik alleen jammer vin is dat de meeste mensen kiezen om dit gerecht klaar . Hier vind je een recept om zelf het KNORR wereldgerecht kip tandoori te maken, zonder pakje. Makkelijk, gezond en vooral heel erg lekker! Kip Tandoori is een gerecht met kippenpoten, gemarineerd in Tandoorisaus.


Goede Kip Tandoori is krokant aan de buitenkant en zacht van binnen. Recept voor zelfgemaakte kip tandoori met peulvruchten, rijst en zure komkommer!

Klinkt culinair, echter dit was pakjeswerk. Kun je geloven dat dit mijn allereerste kip tandoori van 'scratch' was? Meng in een kom de knoflook, yoghurt, gemberpoeder, komijnpoeder en de garam masala. De kip moet 12u marineren, begin dus tijdig aan dit gerecht.


Ontvel de kippenbillen en maak enkele oppervlakkige sneetjes in het vlees. Indiase pizza belegd met mango, mozzarella en kip tandoori. Kipfilet gemarineerd in een tandoori-marinade met een frisse komkommer-yoghurtsaus. Verzamel ideeën over Tandoori Kip op Pinterest, 's werelds grootste verzameling ideeën.


Meer over Indisch, Geroosterde Kip en Kip.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts